Samsung Galaxy Gio almayı düşünüyorum soru işaretleri var kafamda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio almayı düşünüyorum soru işaretleri var kafamda
beyler ben bu cihazı 5800 kullanmış biri olarak kıyaslamak istiyorum bir kaç tane soru sormak istiyorum acaba telefonun sensörleri 5800da olduğu gibi açma kapama tuşu (dokunmatikde gerekli oluyor bana göre ) hard format mümkün mü birde bu galaxy gioda neler yapılabilir film izlemek mümkün mü tv izlemek vs mobil tv desteği yok ama android programlarla izlenebileceği yazmış wifisi kullananlar nasıl buluyor şu anda bu telefonu almayı düşünüyorum kullanalar yorum yaparsa iyi olur iyi yanlarını kötü yanlarını..

61semih

61semih

Üye
markette ucretsız turkce fılm ızleme programları var bunun yanında skyfire yi yukleyıp buradan yıldız.tv sıtesınden onlıne tv ızlıyebılırsın
acaba telefonun sensörleri 5800da olduğu gibi açma kapama tuşu (dokunmatikde gerekli oluyor bana göre ) kısmını anlamadım
wifi si dızustu pc lerle yarısacak duzeyde tabıkı dızustuler daha ustun ama cekımı cok iyi
ben aldım aylardır kullanıyorum cok memnunum bırkac defa fecı sekılde dusurdum telefonu bırsey olmadı
telefonu rahatlıkla tavsıye ederım

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yan cevirdiginde sensorlerden dolayi bir degisiklik oluyor mu mesela 5800da yan yatır klavye cıkar yatay sekil aliyor falan bu oluyor mu sensorlu mu yani bide nokia dokunmatik tellerde yanda bir tus gibi birşey var onu cekince acılıp kapanıyoq tel tus kılidi gıbı bu var mı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kesinlikle al demin adobe flash 10 yükledim sorunsuz çalışiyo kendi tarayıcısından video izlenilebiliniyo artık ama root sayesinde tabi.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
bu rom lar neyin nesi sorun oluşturur mu ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
romlar özel yazılımlar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
laptopun başına geçince anlatırım

karayel90

karayel90

Üye
Kardeş bence gio alma kaç lira bütçen var ben sana güzel güçlü bi makina tavsiye edeyim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Max 600 tl fazla cıkmaz

karayel90

karayel90

Üye
Sana huawei ideos x5 almanı öneririm çünkü işlemcisi çok iyi gio da 600 mhz ama ideos x5 de 800 mhz hem overclock ile 1.5 ghz kadar çıkarma imkanın bile var

loaloa

Üye
Sana huawei ideos x5 almanı öneririm çünkü işlemcisi çok iyi gio da 600 mhz ama ideos x5 de 800 mhz hem overclock ile 1.5 ghz kadar çıkarma imkanın bile var

Katılıyorum... Ben "Galaxy Ace" almaktan vazgeçip ideos x5 almaya karar verdim. Dandiktir falan diye de düşünme arkadaşımın t10 u yerlerde geziyor çizik yok. (T10 u huawei üretiyor.)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
gionun 800 mhz işlemcisi ve o.c ile 886 mhz ye kadar çıkıyo flash destegide var tavsiye ederim

halit255

halit255

Üye
huawei x5 al çok kaliteli

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hareket sensörleri varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt