Yigit315
Üye
maxicep zaten normal taryıcı ile de açılıyor demek istedigim video açılıo mu meselaflash player'i destekliyor.maxicep sitesi sorunsuz bir şekilde tam olarak görüntülenebiliyor...
Ben de ümidi kestim.. o nedenle internetteki stabil Gio 2.3.3 ya da 2.3.4 romlarından birini yüklemeyi düşünüyorum.. hatta hazır root'lu 2.3.3 romu bile var internette..ya abicim ben artık umudu kestim.bu gio'ya 2,3 kiesden çıkmaz ben artık sanmıyorum.Ya arkadaş samsung ta 3 ay önce duyurdu galaxy gio 2.3 çıkcak 1 ay içinde diye.Üstüne 2 ay geçti tık yok.x10 arc SE hep verdi.HTC 'dede çoğu çıktı.Samsungdada var biraz. Bi bizim gio'ya gelecek onu bekliyoruz işte. Bence gelmez diyorum.
kardeş çıkmasada problem yok ya 2.2.1de yetiyo ama gönül ister ki 2.3.4 olsunBen de ümidi kestim.. o nedenle internetteki stabil Gio 2.3.3 ya da 2.3.4 romlarından birini yüklemeyi düşünüyorum.. hatta hazır root'lu 2.3.3 romu bile var internette..
Cihazın daha hızlı çalışması ve pil ömrünün uzaması için 2.3'e geçmesi lazım. Başka bi sıkıntı yok zaten cihazda. Ancak uygun fiyata daha üst sınıf cihaz isteyenler LG optimus black ya da Optimus 2X'i tercih edebilirler. Galaxy s2'nin fiyatı çok fazla bence. Gio zaten bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.kardeş çıkmasada problem yok ya 2.2.1de yetiyo ama gönül ister ki 2.3.4 olsun
Cihazın daha hızlı çalışması ve pil ömrünün uzaması için 2.3'e geçmesi lazım. Başka bi sıkıntı yok zaten cihazda. Ancak uygun fiyata daha üst sınıf cihaz isteyenler LG optimus black ya da Optimus 2X'i tercih edebilirler. Galaxy s2'nin fiyatı çok fazla bence. Gio zaten bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.
iphone4 piyasada 1600 TL civarında.. Galaxy S2 ile kafa kafaya..ucuzlatmadılar su iphone un fiyatını ugrastırıyolar bizi ya
sanirim avrupada cikti cunku gecen hafta kieste cikmis olan bir guncellemeyi yaptim 2.3.4 e yukseltmis
Yine de her ihtimale karşı orijinal Türkiye 2.2.1 rom'u yedek almakta yarar var
Donanımhaber sitesinden orijinal romun yedeğini buldum ama henüz denemedimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgi için tesekkurler kardesim saolasınevet ben de aynı nedenden tutuyorum
Android versiyon 2.2.1 Froyo XXKC5 diye hatırlıyorum..kies te en son güncel sürüm nedir gio için ?
Hayret bana 2.3.3 daha hızlı geldi 2.2.1'den.. bu arada 2.3.4'ü ben de bekliyorum, umarım hemen gelir..Telefonu alalı yaklaşık 5 gün felan olduAldığımda 2.2 yüklüydü sanırım. Telefonu aldıktan sonra kies ten güncelleme yaptım 2.3.3 'e. Telefon yavaşladı 2.3.4 umarım bir an önce çıkar. 2.3.3'e güncelleme bitince telefonu elime aldım biraz kastı gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?