HeTasarım harika mıBu ne Allah aşkına ya
Kutu gibi resmen.

fikrimi belirtmek subjetktif olmak mı oluyor??Objektif olmaya davet ediyorum![]()
bende aynısı dedim zatenTartışmaya gerek yok
Herkes fikrini belirtebilir
boşverin![]()

o zaman "bence" yazmayı deneyebilirsiniz.fikrimi belirtmek subjetktif olmak mı oluyor??
yazarım yazmam bu seni ilgilendirmez.o zaman "bence" yazmayı deneyebilirsiniz.
Beni ilgilendiriyor demedim. Ama "yine güzel bir tasarım yine Samsung" demek biraz çelişkili bir durum. Böyle yazan birisi fandır . Genelde böyle kişiler karşıt görüşlere kapalıdır. Neyse uzatmaya gerek yok. Haklısın.yazarım yazmam bu seni hiç ilgilendirmez.
Karşıt görüşlere kapalı değilim ayrıca fan da değilim.Sizide samsung yazılarında muhalefet olarak görüyorum?Beni ilgilendiriyor demedim. Ama "yine güzel bir tasarım yine Samsung" demek biraz çelişkili bir durum. Böyle yazan birisi fandır . Genelde böyle kişiler karşıt görüşlere kapalıdır. Neyse uzatmaya gerek yok. Haklısın.
bize diyene bakKaç gündür girmiyorum foruma değişen bir şey yok. Yemin ediyom, hep aynı. Her dandirik konunun altında taraftarlar ve karşı taraftarlar illaki tartışacak, yeter artık la. Sıkılmıyor musunuz? =P

bize diyene bak![]()
Artık hiç uğraşamam valla, isteyen istediğini desin. Ben lafımı söyler, giderim. =P