Açıklamanı çok beğendim kardeş biz bu korelilere yardım etmiycektikde ama neyse sırası değil şimdi
Aynen katiliyorum
L, S4'ün son güncellemesi olabilir deniyor belki bunun üzerine ufak bir yama daha alabilir.
Note3'ün daha önü açık, S5 aynı şekilde
Note 2 Android L'yi gayet iyi kaldırabilecek bir cihaz, hiç değilse son olarak L'yi almalıydı. Güzel taraf ise genelde yeni sürümün firmwareleri ilk önce Snapdragon işlemcili modelde çıkıyordu. Şimdi i9500 modeline gelecek galiba ilk önce.
normal olarak güncelleme olarak mı gelmesi daha iyi yoksa uğraşarak başka geliştirilerken bekleyerek mi almak daha iyi , herkes root , ROM işlerinden anlamıyor birisi yaparken cihazı brick etse
normal olarak güncelleme olarak mı gelmesi daha iyi yoksa uğraşarak başka geliştirilerken bekleyerek mi almak daha iyi , herkes root , ROM işlerinden anlamıyor birisi yaparken cihazı brick etse
Şunu anlamıyorsunuz arkadaşlar Samsung Note 2 ye note 3 de ki spen özelliğini dahi vermedi. Android L de kırpılmış dandik bir güncelleme olurdu buna emin olun.
Son olarak da birileri Apple'ı övmüş evet güncelleme veriyor ama güncellediği telefonu da yavaştan kastırıyor bugün 4s yarın 5 kasacak
Haklısında bu donanım bence artık teknolojinin yazılımla ilerlediği dönem. Keşke cep cihazlarda Windows pc gibi olsa donanımı yeten kursa kullansa değil mi o zaman ne firmaların imajı çizilir nede kullanıcı derde girer. Aslında Microsoft yapabilir ama buranın yeri değil.
S3 aldım kitkat iptal edildi, note 2 aldim L iptal edildi.
Bir daha da samsung almam.
S3 için uydurulan bahane, birebir N2 için de yapılacak.
Ne diyelim, yazıklar olsun!.
telefon 4.1.1den geldi l yi almaması normal alsa ne olcak ki sanki düzgün bişeyler gelecek abuk zubuk silinmeyen program dayayıp yollarlar 4.4.4 yeterli olurdu
telefon 4.1.1den geldi l yi almaması normal alsa ne olcak ki sanki düzgün bişeyler gelecek abuk zubuk silinmeyen program dayayıp yollarlar 4.4.4 yeterli olurdu
samsung icin yenilik biraz hizlanma olur batarya tasarrufu olur o da ozenli yapilirsaguncellemeye eski twyi kurup test ediyorlarlar heralde sonra stabil degil deyip vazgeciyorlaryeni arayuzu verip guncelleseler gayet guzel calisir