Samsung Galaxy Ace // Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yelkenci99

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace // Yardım

Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım. Kazandığım fen lisesi dolayısıyla ailem bana yeni bir telefon aldı. (Samsung Galaxy Ace) Telefon bence harika oyunları, şıklığı vs. Ama hala çözemediğim noktalar var.
(Ayrıca 16gb hafıza kartı var.)

1. Oyunlar hafıza kartına yükleniyor. Fakat telefon hafızasınada 5-10 mb lik yansıyor. O 5-10 mb lik yansımaları nasıl bellek kartına atarım ? (Zaten dahili hafıza 200mb)

2. Menüde yeni klasör açmak istiyorum ve o klasöre oyunları taşımak istiyorum. Bu nasıl olur ?

3. Menü arkaplanını nasıl değiştirebilirim ?

4. Ben uygulamaları diziyorum. Mesala bir bölüme oyunları bir bölüme marketleri koydum. Ama telefonu kapatıp açtığımda veya bilgisayara bağladığımda baş harfe göre sonradan yüklenen uygulamalarım diziliyor. Tüm sınıflandırma boşa gidiyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ?

Sorunlarım olursa ekleyeceğim. Şimdiden çok teşekkürler. :)

smt00123

Üye
Bende 14 yaşındayım ve bendede galaxy ace var :D
1)O yansıma oyunların veya programların kayıt dosyaları diyebilirim bunun çözümünü bende bulamadım
2-3)'Launcher'ler le yapabilirsin bunlar tema gibi bişey fakat fazladan şarj harcar :(

smt00123

Üye
1)O yansıma oyunların veya programların kayıt dosyaları diyebilirim bunun çözümünü bende bulamadım
2-3)'Launcher'ler le yapabilirsin bunlar tema gibi bişey fakat fazladan şarj harcar :(

yelkenci99

Üye
    Konu Sahibi

Sende kaç oyun var ? :D

yelkenci99

Üye
    Konu Sahibi
güncel :rica:

yelkenci99

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek yok mu ? :(

aligeda

Üye
bak öncelikle ace kullanmadığım için kesin konuşmak istemiyorum ama hemen hemen android ler aynıdır.

Klasör sistemini çözemedim çünkü klasör oluşturduğumda sadece klasör ismi geçiyor yeniden isimlendiremiyorum.
2- telefon hafızasına gelince. ana menüye gir. ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet diye bir seçim olacak oradan istediğin oyuna tıklayıp sd karta taşı demen yeterli. ancak her oyun taşınamaz.
3- oyunları telefonu bilgisayara disk sürücüsü olarak gösterip atarsan hep bu şekilde yapmak zorundasın kies gibi uygulamalarla bağlarsan sorun çıkarır. ( bir daha ki öyle yapışında kies le atılmayanı siler. kendim htc sync te aynı sorunu yaşıyorum çözüm yok)
4- root yaparsan arkaplan değiştirmen çok kolay olur ama tehlikeli acemisin heralde uğraşma.
5- menü ayarlamalarını seçeneklerinden değiştirebilirsin tahminim a-z sıralı veya eski-yeni sıralıdır. her yeni uygulama yükleyişinde mutlaka onu yapacaktır. ama kapatıp açınca gitmesini çözmek için telefonu kullanmam lazım görmem lazım:oke:

61semih

61semih

Üye
go louncher i tavsıye ederım şarjda sıkıntı yaratmıyor.gayet kullanıslı ısteklerınıde karsılıyor.gecıs efektlerı felan bırcok secenek var tavsıye ederım bu louncher ın kendı widget leride mevcut onlarıda yuklemenı onerırım.bu forumda mevcut.markettede var sanırım

mkemalynd

mkemalynd

Üye
1 programları hafıza kartına tasımanın yolu yok... root yaparsan ancak tasıyabilirsin
2 android de menude klasör açma gibi bir özellik yok malesef
3 root yapmak gerekiyor heralde
4 aynı sorundan bende muzdaribim bulursan bana da haber ver :d::d::d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt