Samsung Galaxy Ace s5830i root var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badboyboy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace s5830i root var mı?
Arkadaşlar 2ay önce galaxy ace s5830i aldım şuanda da root yapmak istiyorum.forumda yeterli bilgiyi bulamadım.yardımcı olacak varsa sevinirim.

ibos_nfs

Üye
Arkadaşlar 2ay önce galaxy ace s5830i aldım şuanda da root yapmak istiyorum.forumda yeterli bilgiyi bulamadım.yardımcı olacak varsa sevinirim.

evet var update ve unroot olmak üzere iki dosya indiriyorsun. sonra onları sd karta atıyorsun.telefonu recovery moda(ses açma tuşuna,orta tuşa ve güç düğmesine basılı tutarak açılır.)giriyorsun. 'orda apply update from sdcard'a basıyorsun(DİKKAT!!! recovery menüde dokunmatik çalışmaz ses tuşları ile yukarı aşağı gidiceksin ve orta tuş ile seçim yapıcaksın).apply update from sdcard'a tıkladıktan sonra 'update' dosyasını bulucaksın orta tuş ile seçiceksin.işlem tamamlandıktan sonra en başa döner orda 'reboot system now' yazar ona basıcaksın telefon kendini yeniden başlatır. hayırlı olsun root işlemi tamamlandı.(Ben bu kullanıcının kuzeniyim bende de s5830i var.korkma onun için bi şey olmuyo ben yaptım.)bişey yazmayı unutmuşum.unroot için de aynı şeyleri yapıcaksın sadece update yerine unroot dosyasını seçiceksin.
bu linkten gerekli programları indirebilirsin.clockword ü boşver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt