Samsung galaxy ace ile ilgili yardım edinnn !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace ile ilgili yardım edinnn !!!
Arkadaslar samsung galaxy ace almayı dusunuyorum ama nettekı vıdeoları acmıyor dedıler youtube dısında acmıyo dedıler bıde skyfıreyı calıstırmıyor dedıler androıd mazadan satın alındıgı halde bana bı cozumunu soyleyın netten vıdeo acmak ıcın cozum soyleyı arkadaslar sımdıden tesekkurler ...

calypso16

calypso16

Üye
hepsi doğru çözüm olarak flash 11 yükleme yöntemi var ama ne kadar yaptıysam bi zaman sonra açmamaya başladı benim telefon

---------- Eklendi @ 23:44:04 ---------- Yazıldı @ 23:43:41 ----------

ben s2 alacağım inşallah

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
bir süre sonra bozuluyor dıyorsun skyfıre calısıyormu pekı kardes ...

calypso16

calypso16

Üye
çalışıyor ama ağır çalışıyor gibi geldi bana opera mini next yüklü

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
tmm dır abı ben alıcam skyfıreyı yukleyıp netten vıdeo ızleyebılıyoruz mu pekı ..?

---------- Eklendi @ 00:28:17 ---------- Yazıldı @ 00:27:40 ----------

operada netten vıdeo acıyormu androıdde ..

calypso16

calypso16

Üye
ilk mesajında yazmışsın videoları açmıyor diye skyfire kasıyor daha neden alıyorum diyorsun anlamadım opera açmıyor videoları sadece kendi browseri açıyor

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
ya abı ben zamanında ne 6600 lar kullandım kasması benım ıcın sorun degıl sadece netten vıdeoları acıyorsa yeterlı her sıteden vıdeo ızleyebılsınde gerısı onemlı degıl ha programla ha teelın kendısıyle ..

calypso16

calypso16

Üye
kardeşim her site açmıyor flash istiyor video sadece youtube izlenebiliyor

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
ya skyfıre her sıteden vıdeoyu acmıyormu abıcım tele flas player 11 destegını saglamıyomu skyfıre dıyorum yaa ..

calypso16

calypso16

Üye
ben skyfire yükledim 2-3 defa internet hızım süper youtube süper izleniyor,ama skyfire'da videolar kasıyor 1dk'lık videoyu izlemek için 10dk bekliyordum

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
bende wıfı var evde kablosuz sınırsız fıber ınternet onu kullanıcam ya yanı onda dıyorum sence almalımıyım fazla sorunu cıkarmı baska ....
Sarj deme bılıyorum

calypso16

calypso16

Üye
valla ben elimden çıkarmaya çalışıyorum 150mb dahili hafızası var her program sdkarta yüklenmiyor illa dahili hafızada çalışacak diyor bunun çözümleri var ama ben verim alamadım alacaksan fazla program yüklemeyeceksin,ve sd kartım 8gb class10 ama yinede dolunca kasılmalar başlıyor sen bilirsin benim başıma gelenleri anlattım

kmlshn01

kmlshn01

Üye
Gençler Galaxy Ace Flash'ı desteklemiyor haberiniz olsun, yüklesenizde bişeye yaramaz. Bende muzdalibim bu dertten :)

calypso16

calypso16

Üye
ben de diyorum ama arkadaş illa alayım diyor telefonu

oqlahoma

Üye
işte x5 alın nolcakki aceden kat kat üstün x5 e çin malı diyiyorsanız acede kore malı :)

mancukya

Üye
Arkadaslar ben Galaxy mini ile nette bütün vidyolari aciyorum sizleri anlamakta zorlaniyorum tamam mini, Ace bunlar alt düzey aletler ama islemci overclock yapilir ve dogru sekilde Flash kurarsiniz calismiyor diye bir olay yok.
Flash player Arm6 10.3 yada biraz karisik olsada oynama Flash 11 kurma imkanlari var. Gene ayni sekilde Mx player + codecs + Vitamio ile acilmayan bir vidyo yada ses dosyasida görmedim.

calypso16

calypso16

Üye
overclock denemedim olabilir

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş ben alıcam da ace sence almalımıyım ya internetten wifi ile videoları seyretmek istiyorum you tube dışında ki sitelerden sence alıyım mı ben karışık olsa bile flas player 11 i yüklerim ama bir süre sonra yine bozuluyor diyorlar doğrumu .. alım mı ..?

---------- Eklendi @ 14:05:44 ---------- Yazıldı @ 14:04:32 ----------

overclock nasıl yapılıyor anlatım lı bir sayfa var mı yada ..?

calypso16

calypso16

Üye
para ekle galaxy w yada ace plus al,dahili hafızası 158mb bunu unutma

---------- Eklendi @ 14:13:58 ---------- Yazıldı @ 14:13:13 ----------

galaxy ace'nin dahili hafızası yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...