Samsung Galaxy Ace için ice Cream Sandwich!

Sponsorlu Bağlantılar

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace için ice Cream Sandwich!
Samsung yetkilileri Android’in yeni sürümüne geçmeye hazırlanırken, Samsung adına çalışmayan yazılımcılar Android ice Cream Sandwich’i Galaxy Ace içine yazabildiler. Yazılım tam olarak sorunsuz denilemez fakat denemek isteyen arkadaşlar için sizlere paylaşmak istedik. Samsung yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre daha birçok araştırma yapıldıktan sonra Android ice Cream Sandwich’e geçiş olacak diyorlardı. Fakat bazı yazılımcılar daha fazla beklemek istemeden kendileri Samsung Galaxy Ace içerisine Android’in yeni versiyonunu monte ettiler. Yapmanız gerekenler çok basit. Sizlere bunu Rom olarak sunacağız. Bu Rom’u kurduğunuz anda Android’in yeni versiyonuna kavuşmuş olacaksınız.
Android 4.0.1 Rom

Lambritsche

Lambritsche

Üye
indiriyorum calisirsa yazarim :-)

Bunu nasil.kurucaz ben bilmiyorum pek fazlada

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
Rom atmak gibi arama yaparsanız bulabilirsiniz kolay bir şekilde arkadaşım.

Lambritsche

Lambritsche

Üye
Tamam Recovery Moddan kurdum fakat telefon acılırken samsung yazan yerde takılıyo kalıyo neden böyle oluyor mümkünse orjinal rom u atabilirmiisin? Telefon Açılmıyor Şuanda

akyurt1

Üye
denemeden rom paylaşmayın insanlar zor durumda kalıyor burda berk sende yüklem sırasında bi hata yapmış olabilirsin farklı sitelerden baktım deneyenler var romu hiçbirinin teli çökmemiş

y n s c n

y n s c n

Üye
Custom rom , umarım bi sorun yaşamazsınız :)

akyurt1

Üye
kardeş biraz araştırdım bunun rom olmadığını söylüyorlar önce telefonunuza cynogen 7.1 yükleyin ben konusunu açtım foruma cyanogenin onu kurun sonra bunu üstüne yükleyin bunun tema olduğnu söylüyorlar

Lambritsche

Lambritsche

Üye
ben hata yapmis olabilirim artik yeni rom kurdum sorun yok

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş kurmuş ne sorunu var diyorsunuz biz denedik sorunsuz çalışmakta.

umutku84

umutku84

Üye
sadece ace için mi link

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
diğerleri içinde sıra sıra eklenicek tabi bunlar custom rom.

umutku84

umutku84

Üye
merak etme forumda bi arkadaş gio ace romu yüklemeyi becermiş yardım istersin :D
www.maxicep.com/android-genel-destek/samsung-gio-ya-samsung-ace-yukledim-geri-nasil-yapacagim-yardim-edin-560264.html ?? Pek başarılı olduğu söylenemez hani :D

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece merak edenler için custom romu sundum

umutku84

umutku84

Üye
Gio da çalışmıyo arkadaşlar denenmiştir :D

androidsistem

Üye
    Konu Sahibi
zaten gio da çalışmaması normal birşey :D bu ace için şimdi galaxy s için yüklüyorum arkadaşlar :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Üst Alt