Ama hani tek kullanıcılardan birebir yada telefonu tanıyanlardan birebir yorum almadığım kaldı...
Gene de cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah satıp da yeni telefonumu alabilirim... :S :S :Ssanmıyorum isterseniz bir göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teekkürler...
Hocam Desire'dan geçilmez.Bir kere ekran çözünürlüğü 3,5inch'e göre oldukça düşük.Ayrıca işlemci mimarısi de eski ve 256Mb Ram var.Ya Galaxy S ya da daha yüksek bir model sizi paklar.Gio ile arasındaki farkı ben tam anlayamadım. Sizin bir bilginiz var mı? Ayrıca HTC desire kullanıcısıyım. Telefonu satıp ACE almayı düşünüyorum. HTC de yaşadığım bir iki problem yüzünden satıyorum. Sizce bende iphone 4 kullanırken nokia 3310 a geçmiş gibi bir his bırakır mı?
Arkadaşım delilik etme.Desire'yi kullan.
Desire 1Ghz İşlemci 576 Mb Ram 480x800 3.7" Ace 800Mhz İşlemci 278Mb Ram 320x480 3.5" Gio 600Mhz İşlemci 278Mb Ram 320x480 3.2"
Desire'da AMOLED ekran var deli misin arkadaşım hem de polifonik müzik de varmış![]()
Hocam Desire'dan geçilmez.Bir kere ekran çözünürlüğü 3,5inch'e göre oldukça düşük.Ayrıca işlemci mimarısi de eski ve 256Mb Ram var.Ya Galaxy S ya da daha yüksek bir model sizi paklar.
normal Desiremi Desire s mi HD mi?
Arkadaşım delilik etme.Desire'yi kullan.
Desire 1Ghz İşlemci 576 Mb Ram 480x800 3.7" Ace 800Mhz İşlemci 278Mb Ram 320x480 3.5" Gio 600Mhz İşlemci 278Mb Ram 320x480 3.2"
Desire'da AMOLED ekran var deli misin arkadaşım hem de polifonik müzik de varmış![]()

ace'ye flash desteği geldiği nerde yazıyor,link verebilirmisinizace ye flash desteği geldi birçok 3D oyunda oynanıyor telefonun tasarımıda çok güzel okadarda kötübi telefon değil alınabilir güzel bi telefon