Samsung Galaxy ACE Hakkında ne düşünüyorsunuz???

Sponsorlu Bağlantılar

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy ACE Hakkında ne düşünüyorsunuz???
İyi günler arkadaşlar... Samsung un ACE modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınız neler olabilir? Şimdiden teşekkür ederim :)

lolaman

lolaman

Üye
Çok güzel bir telefon özellikleri oldukça uygun kamerası güzel oynattığı oyunlar süper daha ne olabilir ki?Bir kere android zaten bu herşeye değer.

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Gio ile arasındaki farkı ben tam anlayamadım. Sizin bir bilginiz var mı? Ayrıca HTC desire kullanıcısıyım. Telefonu satıp ACE almayı düşünüyorum. HTC de yaşadığım bir iki problem yüzünden satıyorum. Sizce bende iphone 4 kullanırken nokia 3310 a geçmiş gibi bir his bırakır mı?

lolaman

lolaman

Üye
sanmıyorum isterseniz bir göz atın

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Okumadığım izlemediğim şey kalmadı :D Ama hani tek kullanıcılardan birebir yada telefonu tanıyanlardan birebir yorum almadığım kaldı... :) Gene de cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah satıp da yeni telefonumu alabilirim... :S :S :S

----------Eklendi @ 02:56:41 ---------- Yazıldı @ 02:55:56 ----------

sanmıyorum isterseniz bir göz atın

Bu şekilde karşılaştırmamıştım :) Teekkürler... :) ;)

PriZm

PriZm

Üye
Ace de HD oyunları oynayamassın başka bir sorunu yok...

ahmet0021

Üye
acede gt racing hd yi oynuyorum

berkcombil

Üye
Gio ile arasındaki farkı ben tam anlayamadım. Sizin bir bilginiz var mı? Ayrıca HTC desire kullanıcısıyım. Telefonu satıp ACE almayı düşünüyorum. HTC de yaşadığım bir iki problem yüzünden satıyorum. Sizce bende iphone 4 kullanırken nokia 3310 a geçmiş gibi bir his bırakır mı?
Hocam Desire'dan geçilmez.Bir kere ekran çözünürlüğü 3,5inch'e göre oldukça düşük.Ayrıca işlemci mimarısi de eski ve 256Mb Ram var.Ya Galaxy S ya da daha yüksek bir model sizi paklar.

estorak

estorak

Üye
Gio ile arasında pek fark olduğu söylenemez sadece ekran olarak biraz daha büyük diyebiliriz almadan önce iyi araştır !

karayel90

karayel90

Üye
samsung galaxy gio da 3 mp kamera var acede ise 5mp galaxy gionun pixel hassasiyeti 180 ppi acenin ise 165 ppigalaxy gioda gorilla glass özeliği yok ace var bu özellik ekran çizilmesini engelliyor

MBrkA

MBrkA

Üye
Arkadaşım delilik etme.Desire'yi kullan.
Desire1Ghz İşlemci576 Mb Ram480x800 3.7"
Ace800Mhz İşlemci
278Mb Ram320x480 3.5"
Gio600Mhz İşlemci278Mb Ram320x480 3.2"

Desire'da AMOLED ekran var deli misin arkadaşım hem de polifonik müzik de varmış :D

PriZm

PriZm

Üye
Ace800Mhz İşlemci278Mb Ram320x480 3.5"

Desire'da AMOLED ekran var deli misin arkadaşım hem de polifonik müzik de varmış :D

normal Desiremi Desire s mi HD mi?

_NDU_

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Desire'dan geçilmez.Bir kere ekran çözünürlüğü 3,5inch'e göre oldukça düşük.Ayrıca işlemci mimarısi de eski ve 256Mb Ram var.Ya Galaxy S ya da daha yüksek bir model sizi paklar.

Cevabınız için teşekkür ederim... Bugün biraz inceleme fırsatım oldu bir iki modeli... Aslında internette izlediklerim le elimde incelediklerim arasında fark oldukça açıktı... Özellikle de Samsung Galaxy ACE için...

----------Eklendi @ 19:27:47 ---------- Yazıldı @ 19:26:58 ----------

normal Desiremi Desire s mi HD mi?

Benimki normal desire :) ;) Ancak AMOLED ekran var evet... En azından özellikleri arasında öyle geçiyor...

----------Eklendi @ 19:32:14 ---------- Yazıldı @ 19:27:47 ----------

Ace800Mhz İşlemci278Mb Ram320x480 3.5"

Desire den oldukça memnunum... Ancak sorunum galiba anakartta ve ben telefonu yurt dışındayken almıştım. 5 aylık cihaz ve HTC ile konuştum ancak Türkiyenin genel garanti kapsamında olmadığını ve belli bir ücreti ödemem gerektiğini söylediler... Onlara da gereken tepkiyi gösterdim ancak gülüp geçtiklerinden hiç şüphem yok... Az önce ise bir arkadaşın ekranı için 1000 tl talep ettiklerini duyunca anakartta herhalde bir laptop parası isterler... Yarında KVK ya gitmeyi düşünüyorum... Ancak onda da emin değilim... KVK ya telefon verenlerin bir daha eski verimi alamadıklarını ve telefonlarının çok çok yıpratıldığını okumuştum... :S :S :S Ama böyle de Desirem hiç çekilmiyor... :( :( :(

samety500

samety500

Üye
bilgiler de yanlışlk var yaa gio 800 mhz

gio 3.2 ekran 800 mhz işlemci hızı 3.2 kamera var.Ace ile farkları ace'in kamera 5mp +flaş ekran büyüklüğü 3.5 ve gorilla glass cam olması başka bi fark yok.işlemci özellikleri gio ile aynı arkadaşm.

emirahmety

Üye
bence s2 dusun ben ace kullanıyorum cokta memnun oldugum soylenemez...

cellat_93

cellat_93

Üye
ace ye flash desteği geldi birçok 3D oyunda oynanıyor telefonun tasarımıda çok güzel okadarda kötübi telefon değil alınabilir güzel bi telefon

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ace o fiyatı hak etmiyor

cellat_93

cellat_93

Üye
bence samsungun bikaç telefonu hariş hiçbiri fiyatlarını haketmiyor

calypso16

calypso16

Üye
ace ye flash desteği geldi birçok 3D oyunda oynanıyor telefonun tasarımıda çok güzel okadarda kötübi telefon değil alınabilir güzel bi telefon
ace'ye flash desteği geldiği nerde yazıyor,link verebilirmisiniz