samsung galaxy ace gt5830i telefonum serviste

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melihimk

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace gt5830i telefonum serviste
dün servise verdim akşam üzeri ürün takip no geldi ama bir türlü bulamadım servis durumunu nasıl öğrenebileceğimi.ürün seri nuraması diye bişey varmış ama imei numarası değil.telefonun bataryasının altında yazıyormuş ama telefon serviste olduğu için onu bilmiyorum.nasıl öğrenebilirim

TransformerS34

Üye
hangi servis ?

TransformerS34

Üye
:hmmm kvk gibi teknik servislerde ürün takip etme seçeneği var .sen şimdi ürünün durumunu takip mi etmek istiyorsun

incitemfm

incitemfm

Üye
başarı var ankarada sitesinden bakıyoz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aldığın telefonun kutusunda ve fatusında ( eğer geri aldıysan ) yazar..Yazmasa da git öğren zor bir şey değil :)

melihimk

Üye
    Konu Sahibi
Aldığın telefonun kutusunda ve fatusında ( eğer geri aldıysan ) yazar..Yazmasa da git öğren zor bir şey değil :)
kutusunda sadece imei numarası yazıyor ve istanbul aşırı sıcak vede oruç eklenince çekilmez hal alıyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kutusunda sadece imei numarası yazıyor ve istanbul aşırı sıcak vede oruç eklenince çekilmez hal alıyor
:züü: Başka çare yok ki kardeşim İmei den bulunabilir mi seri no diyeceğim ama onu da bilmiyorum yanlış ilgi vermek istemem :)

melihimk

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm kvk gibi teknik servislerde ürün takip etme seçeneği var .sen şimdi ürünün durumunu takip mi etmek istiyorsun
evet ama ben dediğim gibi samsung yetkili servisine verdim sanırım kvk telpa gibi yerlere vermedim.gelen mesajda adresinden destek bölümünden bakabilirsiniz yazıyo ama tamir talep ve takibi merkezi sekmesinde seri numarası giriniz diyor.imei yi girdim belki olur diye ama yok yani yapamadım servisini aramayı düşünüyorum.teşekkürler

- - - Eklendi - - -

:züü: Başka çare yok ki kardeşim İmei den bulunabilir mi seri no diyeceğim ama onu da bilmiyorum yanlış ilgi vermek istemem :)
teşekkür ederim yardımın için.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
servisi aramayı dene kardeşim aradığında imei ile sorgu yapabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt