iOS Developer
Üye
[Samsung Galaxy ace]CM9 ICS 4.0 Rom İlk Deneyimler
Evet arkadaşlar dün sabah denedim romu yalnız günlük kullanım için pek uygun değil sadece fikir sahibi olmamıza yarayan bir rom sanırım. ben çok beğendim çok mükemmel bir rom. arayüzde çok büyük değişikler var, gerçekten ICS ile yeni bir çıgır açılacağıonın habercisi. Kuruluma geçmeden önce bir kaç değişiklikten söz edelim, örneğin bir nesneyi seçmek istediğinizde bir kere basmanız yeterli olmuyor çift click yapmanız gerekiyor. ana ekran ve uygulama menüsü ekranlarını istediğiniz ölçüde çevirebiliyorsunuz. izlenimlerden sonra anladım kli bu özellik tab ve note için yapılmış gerçekten eğer bir tab sahibiyseniz bu rom tam size göre olacak demektir ace için bu rom ekran açısından bireaz fazlaca büyük gibi görünsede alışmadığımızdan dolayı bana böyle gelebileceğinide belirtmek isterim. çok mükemmel bir şey olacak sanırım heyecanla kararlı sürümü bekliyorum...
sıra kurulumda artık, ben kurarken cm7.1 in üzerine kurdum. dosyayı CMW ile wipe reset, cache reset yaptıktan sonra kurun ilk açılışı bir hayli uzun sürüyor. eğer wipe reset ve cache reset yapmazsanız açılmyor.
What working :
keyboard
graphic
call/sms
bluetooth
wifi
mic
video
audio
headset ( stock only)
gps
auto rotation sensor
proximity sensor
vibrate
live wallpaper
compass
screenshot
usb storage
Fix market and browser download
HW acceleration ( some time screen is low at flicker )
Not working :
camera
radio
DOWNLOAD BETA 1:
sıra kurulumda artık, ben kurarken cm7.1 in üzerine kurdum. dosyayı CMW ile wipe reset, cache reset yaptıktan sonra kurun ilk açılışı bir hayli uzun sürüyor. eğer wipe reset ve cache reset yapmazsanız açılmyor.
What working :
keyboard
graphic
call/sms
bluetooth
wifi
mic
video
audio
headset ( stock only)
gps
auto rotation sensor
proximity sensor
vibrate
live wallpaper
compass
screenshot
usb storage
Fix market and browser download
HW acceleration ( some time screen is low at flicker )
Not working :
camera
radio
DOWNLOAD BETA 1:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız