nasil yani Yani çok fazla sayfayı aynı anda açıyorsun ...
MrExpert Üye fethin' Alıntı: nasil yani Genişletmek için tıkla ... Yani çok fazla sayfayı aynı anda açıyorsun ...
fethin Üye fethin' Alıntı: nasil yani - - - Eklendi - - - Nasil yani Genişletmek için tıkla ... Yardimci olun lutfn ya - - - Eklendi - - - MrExpert' Alıntı: Yani çok fazla sayfayı aynı anda açıyorsun ... Genişletmek için tıkla ... pki o sayfalari kapatmam icin ne yapmam gerekiyo - - - Eklendi - - - arkadaşlar benim telefonda bir kc vidiyo açtıktan sonra penceresi ulaşıldı diyo ne yapmam gerekiyor veya bu pencerelerin nasıl kapatırım - - - Eklendi - - - Yardımcı olun lütfen ya - - - Eklendi - - - Yardımcı olun lütfen ya
fethin' Alıntı: nasil yani - - - Eklendi - - - Nasil yani Genişletmek için tıkla ... Yardimci olun lutfn ya - - - Eklendi - - - MrExpert' Alıntı: Yani çok fazla sayfayı aynı anda açıyorsun ... Genişletmek için tıkla ... pki o sayfalari kapatmam icin ne yapmam gerekiyo - - - Eklendi - - - arkadaşlar benim telefonda bir kc vidiyo açtıktan sonra penceresi ulaşıldı diyo ne yapmam gerekiyor veya bu pencerelerin nasıl kapatırım - - - Eklendi - - - Yardımcı olun lütfen ya - - - Eklendi - - - Yardımcı olun lütfen ya
ranipsat Üye galaxy 5830i rot eden varsa lütfen tel numarasini versin de ben de rot ediyim şu telefonu