Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Ace 2 oyun kasma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AynstaynModeOn
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 2 oyun kasma
Dostlar ace 2 alma durumumuz varda bu cihaz nfs most wanted asphalt 7 gta vice city de felan kasar mı nette bi iki video izledim ama yinede emin olamıyorum
keskes01
Üye
Arkadas bence almışken 1gb ram li cihaz al
-Emre
Üye
bence şuan için o cihaz mantıksız daha iyi birsey bakın ram çok önemli işlemci isterse 10 çekirdekli olsun en önemlisi ram ve en az 1gb olmali
skywalker06
Üye
Ace 2 kullanıyorum hiç bir oyunda uygulamada kastığını görmedim daha ama sana tavsiyem s3 mini alabiliyorsan onu al aradaki fark az ve daha güçlü
godofnight
Üye
Hocam Ace 2 yerine daha iyi ve daha ucuz telefonlar var Xperia lardan , Htc lerden .. Forumu iyi incele tavsiyeler bölümünü.. Anlarsın hangi telefonu alacagıını..
blacktalon
Üye
ace 2 alma bence de 800mhz hızı olması lazım o paraya ikamesi bir cihaz al ki bu ikame para olarak olur özellik olarak daha üstünü bulabilirsin s3 mini galaxy w vs ... ama ace bulaşma bence gerçekten çöp tel
ace 2 alma bence de 800mhz hızı olması lazım o paraya ikamesi bir cihaz al ki bu ikame para olarak olur özellik olarak daha üstünü bulabilirsin s3 mini galaxy w vs ... ama ace bulaşma bence gerçekten çöp tel
Kardes telefonda cift cekirdek var wonderda tek cekirdek hizi fazla olsa da ace 2 nin cift cekirdegi oldugundan verimi daha iyi olur
Saygilar...
taklaci55
Üye
Ace 2 güzel cihaz ama ram sıkıntı yaratabilir. Bende Samsung galaxy s3 var 1 gb ram olmasına rağmen Ram'in azizliğine arada sırada uğrayabiliyorum. Almışken hem çift çekirdekli hem 1 gb ramli al kardeşim. Sana Motorola atrix öneririm. İncelemen dileğiylee
skywalker06
Üye
Ace 2de ram azizliğine uğramadım daha ve işlemcisi çift çekirdek olduğundan hızlı telefon kasma falan olmuyor wonder la ya da ace 1 le bir tutmayın şu ace 2yi
KordonCeLiL-dG-
Üye
S3 de ram azizligine ugrayan ace 2 de ugramamis sen telefonla cevizmi kiriyon reyiz