Samsung Galaxy Ace 2 oyun kasma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 2 oyun kasma
Dostlar ace 2 alma durumumuz varda bu cihaz nfs most wanted asphalt 7 gta vice city de felan kasar mı nette bi iki video izledim ama yinede emin olamıyorum

keskes01

Üye
Arkadas bence almışken 1gb ram li cihaz al

-Emre

-Emre

Üye
bence şuan için o cihaz mantıksız daha iyi birsey bakın ram çok önemli işlemci isterse 10 çekirdekli olsun en önemlisi ram ve en az 1gb olmali

skywalker06

skywalker06

Üye
Ace 2 kullanıyorum hiç bir oyunda uygulamada kastığını görmedim daha ama sana tavsiyem s3 mini alabiliyorsan onu al aradaki fark az ve daha güçlü

godofnight

godofnight

Üye
Hocam Ace 2 yerine daha iyi ve daha ucuz telefonlar var Xperia lardan , Htc lerden .. Forumu iyi incele tavsiyeler bölümünü.. Anlarsın hangi telefonu alacagıını..

blacktalon

blacktalon

Üye
ace 2 alma bence de 800mhz hızı olması lazım o paraya ikamesi bir cihaz al ki bu ikame para olarak olur özellik olarak daha üstünü bulabilirsin s3 mini galaxy w vs ... ama ace bulaşma bence gerçekten çöp tel

cCccevocCc

Üye
ace 2 alma bence de 800mhz hızı olması lazım o paraya ikamesi bir cihaz al ki bu ikame para olarak olur özellik olarak daha üstünü bulabilirsin s3 mini galaxy w vs ... ama ace bulaşma bence gerçekten çöp tel

Kardes telefonda cift cekirdek var wonderda tek cekirdek hizi fazla olsa da ace 2 nin cift cekirdegi oldugundan verimi daha iyi olur

Saygilar...

taklaci55

taklaci55

Üye
Ace 2 güzel cihaz ama ram sıkıntı yaratabilir. Bende Samsung galaxy s3 var 1 gb ram olmasına rağmen Ram'in azizliğine arada sırada uğrayabiliyorum. Almışken hem çift çekirdekli hem 1 gb ramli al kardeşim. Sana Motorola atrix öneririm. İncelemen dileğiylee :)

skywalker06

skywalker06

Üye
Ace 2de ram azizliğine uğramadım daha ve işlemcisi çift çekirdek olduğundan hızlı telefon kasma falan olmuyor wonder la ya da ace 1 le bir tutmayın şu ace 2yi

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
S3 de ram azizligine ugrayan ace 2 de ugramamis sen telefonla cevizmi kiriyon reyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt