Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

bi ön kamera için mi şaka byana üzüldüm bnevi cnki fixide kurunca on numara oldydu hatasız diodum ama malesef

ceyhuncu

Üye
Arkadaşlar ace 2 de giengerbread kullanıyorum ama görsellik güzel değil jealy beande önerebileceğiniz bi rom var mı sorunsuz stabillik ve şarj konusunda iyi olan.

bi ön kamera için mi şaka byana üzüldüm bnevi cnki fixide kurunca on numara oldydu hatasız diodum ama malesef
evet ufak tefek hatalar olmaması lazım buralarda ace 2 yle ilgilenen birileri var adam antutulara falan çok inaniyor ama kamerası flan her şey çalışsın istiyor garanti önemli değil istediğin romu yükle diyor ve de 8500+ skor istiyor ve bende bi hayli uğraşıyorum adamda ace varmış gözünü boyamak zor olmaz diye düşünüyorum ace2 den kurtulmak için son şans
Arkadaşlar ace 2 de giengerbread kullanıyorum ama görsellik güzel değil jealy beande önerebileceğiniz bi rom var mı sorunsuz stabillik ve şarj konusunda iyi olan.
sorunsuz rom şimdiye kadar hiç görmedim en iyi şarjı giden cm 10.1 bence gb ye kyrillos gb edition kur sonra şu temalardan birini yaparsn çok gzeller demi özellikle de jb evolution

Tepkiler: ceyhuncu

ceyhuncu

Üye
Eyvallah kardeşim bi bakalım

ceyhuncu

Üye
kyrillos romu kuramadım the shadow orjinal gb türkiye üstüne ex kernel 1.7 kurdum kyrillos 10.6 yı hafıza kartına attım teli recovery modda açıp kurmaya çalıştığımda error veriyo.

o rom jb için değilmydi
gb edition u da var aynı sayfanın aşağılarında
kyrillos romu kuramadım the shadow orjinal gb türkiye üstüne ex kernel 1.7 kurdum kyrillos 10.6 yı hafıza kartına attım teli recovery modda açıp kurmaya çalıştığımda error veriyo.
sen de şu an tr gb mi var ? o zaman şu sürümünü indirip kuracaksın :

ceyhuncu

Üye
Eyvallah teşekürler kardeşim.

bende gb ye dndum zati cwm den yedeğim var dı şak herşey hazır