Ottoman Slap
Üye
evetbi ön kamera için mişaka byana üzüldüm bnevi cnki fixide kurunca on numara oldydu hatasız diodum ama malesef
sorunsuz rom şimdiye kadar hiç görmedim en iyi şarjı giden cm 10.1 benceArkadaşlar ace 2 de giengerbread kullanıyorum ama görsellik güzel değil jealy beande önerebileceğiniz bi rom var mı sorunsuz stabillik ve şarj konusunda iyi olan.
şimdi aklıma ne geldi biliyor musunbi ön kamera için mişaka byana üzüldüm bnevi cnki fixide kurunca on numara oldydu hatasız diodum ama malesef
şimdi aklıma ne geldi biliyor musungb iyidir
şimdilik bırakamıyoz adam bi türlü kazık yemiyovay sende bırakcan ace 2 yi ha şöle karşıma geç hele Emir
demeki zekiymiş
kyrillos romu kuramadım the shadow orjinal gb türkiye üstüne ex kernel 1.7 kurdum kyrillos 10.6 yı hafıza kartına attım teli recovery modda açıp kurmaya çalıştığımda error veriyo.
gb edition u da var aynı sayfanın aşağılarındao rom jb için değilmydi
sen de şu an tr gb mi var ? o zaman şu sürümünü indirip kuracaksın :kyrillos romu kuramadım the shadow orjinal gb türkiye üstüne ex kernel 1.7 kurdum kyrillos 10.6 yı hafıza kartına attım teli recovery modda açıp kurmaya çalıştığımda error veriyo.
Eyvallah teşekürler kardeşim.
vaaaaaay kardeşim nick i değiştirmişsinbende gb ye dndum zati cwm den yedeğim var dı şak herşey hazır
tolga sen geliştirmeyi bıraktın bende cmye geçtim bak kusura bakmak yok
vaaaaaay kardeşim nick i değiştirmişsinyenisi hayırlı olsun
bakarız bi araewalah kardesim ayrica bu flim ismi izlemni tavsiye ederim Leon ismi filmin resimdekide basroldeki karkter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?