Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

tolga kardesim emeklerin bsuna degil performans rom.guzl bi rom mesela ilkkez jb de stabillikle tanistik

En stabil rom hangisi bilen var mı 3-4 ay götürsün gta vc asphalt 8 sıfır kasma bilen varsa tskrler

En stabil rom hangisi bilen var mı 3-4 ay götürsün gta vc asphalt 8 sıfır kasma bilen varsa tskrler
editleyebilirsen doğru dürüst herhangi bir gb idare eder ya da cm 10.1 nightlyaslında tolganın romu da çok iyi ama ekran kilidi biraz yavaş onun için framework-res apk yı değiştirip bazı uygulamaları roma gömersen o da iyi bir sonuç çıkarabilir ama uğraştırır benim yaptığımı görsen bildiğin performance rom 5.0

drebel cm de favori uygulamalrın varmı ?

telmde nedense hc oyun oynamiyorum garbim yha.d

stef77

Üye
kardeş ben bu performans romu deniyim dedim ve beğendim ama vold.fstab modifiyesi bana göre değil de nasıl kaldırıcam onu
edit: root explorerdan vold.fstabı silsem yeterli olur mu?

Upload edebilirmisin bende kullansam

kardeş ben bu performans romu deniyim dedim ve beğendim ama vold.fstab modifiyesi bana göre değil de nasıl kaldırıcam onu
edit: root explorerdan vold.fstabı silsem yeterli olur mu?
vold.fstab ı silersen telefon half brick olur performance romu kurmadan önce vold.fstab ın yedeğini al sonra geri yükle
Upload edebilirmisin bende kullansam
dur bi önce zipli hale getirelim yanlız tek sorun factory reset atınca uygulamaların içinde yaptığın ayarlarında siliniyor olması o yüzden biraz yavaşlayabiliyor tabii

stef77

Üye
denedim olmadı hala aynı şu an

stef77

Üye
yeniden başlattım şuan ama markası-modeli gözüktüğü ekranda kaldı

yeniden başlattım şuan ama markası-modeli gözüktüğü ekranda kaldı
başka şekillerde atmayı dene o zaman telefonu düzeltip ne bileyim rwrwrw- şeklinde bi de rw-rr şeklinde at bi şekilde çalışır o daha önceden çok yapmıştım da şu an hatırlamıyorum şu an cm deyim cünkü işler farklı orda

stef77

Üye
pek olucağını sanmıyorum ama artık deniyelim

pek olucağını sanmıyorum ama artık deniyelim
olur olur ya da şöyle bir şey yap tolganın romunu zipten çıkar vold.fstab ları değiştirip tekrar ziple o zaman flashlarken orjinal vold.fstab ı flashlarsın bişey değişmez

stef77

Üye
olur olur ya da şöyle bir şey yap tolganın romunu zipten çıkar vold.fstab ları değiştirip tekrar ziple o zaman flashlarken orjinal vold.fstab ı flashlarsın bişey değişmez
mantıklı bunu deniyim