Ottoman Slap
Üye
tolga kardesim emeklerin bsuna degil performans rom.guzl bi rom mesela ilkkez jb de stabillikle tanistik
tolga kardesim emeklerin bsuna degil performans rom.guzl bi rom mesela ilkkez jb de stabillikle tanistik
editleyebilirsen doğru dürüst herhangi bir gb idare eder ya da cm 10.1 nightlyaslında tolganın romu da çok iyi ama ekran kilidi biraz yavaş onun için framework-res apk yı değiştirip bazı uygulamaları roma gömersen o da iyi bir sonuç çıkarabilir ama uğraştırırEn stabil rom hangisi bilen var mı 3-4 ay götürsün gta vc asphalt 8 sıfır kasma bilen varsa tskrler
solid explorer, nova launcher, rocket player, bs player, tapatalk, bir de not almak için bir uygulama vardı adını tam olarak hatırlayamıyorum gerisi full oyundrebel cm de favori uygulamalrın varmı ?
editleyebilirsen doğru dürüst herhangi bir gb idare eder ya da cm 10.1 nightlyaslında tolganın romu da çok iyi ama ekran kilidi biraz yavaş onun için framework-res apk yı değiştirip bazı uygulamaları roma gömersen o da iyi bir sonuç çıkarabilir ama uğraştırırbenim yaptığımı görsen bildiğin performance rom 5.0
vold.fstab ı silersen telefon half brick olurkardeş ben bu performans romu deniyim dedim ve beğendim ama vold.fstab modifiyesi bana göre değil de nasıl kaldırıcam onu
edit: root explorerdan vold.fstabı silsem yeterli olur mu?
dur bi önce zipli hale getirelimUpload edebilirmisinbende kullansam
aynı derken ?denedim olmadı hala aynı şu an
yeniden başlattım şuan ama markası-modeli gözüktüğü ekranda kaldı
olur olurpek olucağını sanmıyorum ama artık deniyelim
mantıklı bunu deniyimolur olurya da şöyle bir şey yap tolganın romunu zipten çıkar vold.fstab ları değiştirip tekrar ziple o zaman flashlarken orjinal vold.fstab ı flashlarsın bişey değişmez
mantıklı bunu deniyim
gülmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?