agcakral Üye Telefonda orijinal gb yüklüydü. Şimdi orijinal 4.1.2yi yükledim fakat telefon reset atıp duruyor açılmadı bir türlü, v1.1i deneyemedim bile
Telefonda orijinal gb yüklüydü. Şimdi orijinal 4.1.2yi yükledim fakat telefon reset atıp duruyor açılmadı bir türlü, v1.1i deneyemedim bile
The Shadow Üye desRon' Alıntı: beyler hafıza kartım 2 gb o yüzden o oyunları deneme sansım yok özür dilerim ama suan telde deneyen tester benım vede hiç bir donma bile yaşamadım ama bi asphaltı felan denemeye calısıp size bilgi vericem Genişletmek için tıkla ... iyi olur
desRon' Alıntı: beyler hafıza kartım 2 gb o yüzden o oyunları deneme sansım yok özür dilerim ama suan telde deneyen tester benım vede hiç bir donma bile yaşamadım ama bi asphaltı felan denemeye calısıp size bilgi vericem Genişletmek için tıkla ... iyi olur
desRon Üye gençler oyunları deneme sansım suan için imkansıza yakın fakat arada gözle görülür cok büyük bir fark var gönül rahatlıgıyla kurabilirsiniz
gençler oyunları deneme sansım suan için imkansıza yakın fakat arada gözle görülür cok büyük bir fark var gönül rahatlıgıyla kurabilirsiniz
The Shadow Üye mehmet yasir' Alıntı: Buda benim gb formul Genişletmek için tıkla ... güzel formulmuş yarım saat sonra bir suru program acmak gozumden kaçmadı değil hani
mehmet yasir' Alıntı: Buda benim gb formul Genişletmek için tıkla ... güzel formulmuş yarım saat sonra bir suru program acmak gozumden kaçmadı değil hani
Tolga3521 Üye Konu Sahibi drebel93' Alıntı: geri döneceğim Genişletmek için tıkla ... Bunu nasıl yaptın diye sormayacağım 8500 yapan varmış - - - Eklendi - - - Yeni antutu biraz aştı kendini
drebel93' Alıntı: geri döneceğim Genişletmek için tıkla ... Bunu nasıl yaptın diye sormayacağım 8500 yapan varmış - - - Eklendi - - - Yeni antutu biraz aştı kendini
desRon Üye tolga kardeşim hertürlü testerin olurum bu romda cok sağlam bide oyun romu yapabilsen süper olurda şimdi biz bulduk kılsızını aramayalım
tolga kardeşim hertürlü testerin olurum bu romda cok sağlam bide oyun romu yapabilsen süper olurda şimdi biz bulduk kılsızını aramayalım
Tolga3521 Üye Konu Sahibi Bu zaten oyun romu. Yeni yaptığımın performası birazdaha artabilirde azalabilirde elimde telefon olsa kesin bilgi verirdim. S4 kamerası ( bir çok özelliği çalışmıyor ) S4 galerisi Group Play S4 Sesleri Biraz performans iyileştirmeleri.
Bu zaten oyun romu. Yeni yaptığımın performası birazdaha artabilirde azalabilirde elimde telefon olsa kesin bilgi verirdim. S4 kamerası ( bir çok özelliği çalışmıyor ) S4 galerisi Group Play S4 Sesleri Biraz performans iyileştirmeleri.
The Shadow Üye desRon' Alıntı: gencler bu 8500 ü jbde yapın tel sizin Genişletmek için tıkla ... gb de hedefim 9000 üzerinde çalışıyorum - - - Eklendi - - - Tolga3521' Alıntı: v1.2 süper olacak çalışmalara başladım bile Genişletmek için tıkla ... inş.
desRon' Alıntı: gencler bu 8500 ü jbde yapın tel sizin Genişletmek için tıkla ... gb de hedefim 9000 üzerinde çalışıyorum - - - Eklendi - - - Tolga3521' Alıntı: v1.2 süper olacak çalışmalara başladım bile Genişletmek için tıkla ... inş.
Tolga3521 Üye Konu Sahibi mehmet yasir' Alıntı: V1.2 bekliyoruz hareket özelliklerinide ekleyebilirmisin tolga ??? Genişletmek için tıkla ... Bitane apk göndericem deneyin siz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mehmet yasir' Alıntı: V1.2 bekliyoruz hareket özelliklerinide ekleyebilirmisin tolga ??? Genişletmek için tıkla ... Bitane apk göndericem deneyin siz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tolga3521 Üye Konu Sahibi drebel93' Alıntı: gb de hedefim 9000 üzerinde çalışıyorum - - - Eklendi - - - inş. Genişletmek için tıkla ... Yeni antutu fazla uçtu. Gercekten.
drebel93' Alıntı: gb de hedefim 9000 üzerinde çalışıyorum - - - Eklendi - - - inş. Genişletmek için tıkla ... Yeni antutu fazla uçtu. Gercekten.
The Shadow Üye Tolga3521' Alıntı: Yeni antutu fazla uçtu. Gercekten. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Tolga3521' Alıntı: Bitane apk göndericem deneyin siz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hareket ozellikleri derken ? bu apk ne işe yarayacakki
Tolga3521' Alıntı: Yeni antutu fazla uçtu. Gercekten. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Tolga3521' Alıntı: Bitane apk göndericem deneyin siz : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hareket ozellikleri derken ? bu apk ne işe yarayacakki
The Shadow Üye agcakral' Alıntı: v1.1i denedim. Şimdilik en yüksek skor benim ki Genişletmek için tıkla ... artistik yapmayalım lütfen
agcakral' Alıntı: v1.1i denedim. Şimdilik en yüksek skor benim ki Genişletmek için tıkla ... artistik yapmayalım lütfen