sofucular
Üye
1.0.47 benim
sürümünü soyle mw nin mesela bende 1.0.46 var
başka apk lar dene o zaman oyle bişey olmaması lazım1.0.47 benim
hard brick olur ayvayı yersini8160l telefonuma normal i8160 yazılımı atsam ne olur
ozelden attımdrebel teldeyim online isen su senin temayi nasil yaptgini pylasrmisin
mobil ağlarlardan paket veri kullanı aktiflestir yine olmazsa rus gb+tr gb tekrar flashla jb kullanıyosan direk tr jb de olurArkadaslar benim bir sorunum var.
Telefonuma google hesabi acmaya calistigimda "Sunucu ile saglam bir veri baglantisi kurulamiyor" hatasi aliyorum wifi acik internette dolasabiliyorum ama google play veya hesabini acamiyorum yardim edecek olan varmi ? Birde telefonum root lu. Yardimlarinizi bekliyorum.
1.0.46 yi denedim update kontrolu yapiyoe gene ama oda internet istiyor battlefield 2 oyununu indirdim oda ayni kontrol ediyor ve internet istiyor acaba bu update kontrollerini kapama yolu var mi
başka apk lar dene o zaman oyle bişey olmaması lazım
olayi buldum apk lar offline ile online olarak 2 ye ayriliyomus offlinede internete gerek yok1.0.46 yi denedim update kontrolu yapiyoe gene ama oda internet istiyor battlefield 2 oyununu indirdim oda ayni kontrol ediyor ve internet istiyor acaba bu update kontrollerini kapama yolu var mi
olacağını da sanmıyorumcm de bi offical olmadi ggti yha
Gecmiş olsun1.0.46 yi denedim update kontrolu yapiyoe gene ama oda internet istiyor battlefield 2 oyununu indirdim oda ayni kontrol ediyor ve internet istiyor acaba bu update kontrollerini kapama yolu var mi
- - - Eklendi - - -
olayi buldum apk lar offline ile online olarak 2 ye ayriliyomus offlinede internete gerek yok
lan atamıyorum linki aktivasyon istiyor 7981 beyler skor isteyene ozelden atayım o atsın konuya
Beyler bu skor gerçek mi?? En son performance rom1.0'ı denedim mükemmel çalışıyodu, gördüğüm tek eksiği internetteki kasmalardı, flash falan oynatma sorunu oluyordu onun dışında iyiydi, 1.1in ne gibi artıları var merak ettim indirip deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?