Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
beyler cwm6yüklenmiyor ne iş anlamadım
failed to ...... yazıyor sonra install package (2) yazıyor yükleme yarıdan az bir şekilde bekliyor 3. kez deniyorum
onsuz yukleyemezsinfailed to ...... yazıyor sonra install package (2) yazıyor yükleme yarıdan az bir şekilde bekliyor 3. kez deniyorum
- - - Eklendi - - -
cwm6 yüklenmiyor roma gecemedim onsuz nasıl yükleyeyim
failed to ...... yazıyor sonra install package (2) yazıyor yükleme yarıdan az bir şekilde bekliyor 3. kez deniyorum
- - - Eklendi - - -
cwm6 yüklenmiyor roma gecemedim onsuz nasıl yükleyeyim
tamam deniyorum
eyvah ne gazmış bene yazıkki gb de hay aklımı
- - - Eklendi - - -
gaza geldim işte
önce jb gec sonra yükle beyler yarına ancak haber alırsınız benden o zamana kadar birileri dener inşallah sende sabırsızlanma kardeşim hadi iyi geceler beyler
iyi gecelerönce jb gec sonra yükle beyler yarına ancak haber alırsınız benden o zamana kadar birileri dener inşallah sende sabırsızlanma kardeşim hadi iyi geceler beyler
tolga sana bişey sorcam romu telefon olmadan nasıl yapıyosuniyi geceler. Sıkma canını.
iyi geceler
- - - Eklendi - - -
tolga sana bişey sorcam romu telefon olmadan nasıl yapıyosun
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
pc kafayı bulmuş anamSpam yapmayalm. Romu zaten telefon varken çıkartmstm sadece guncelliyorum.
pc kafayı bulmuş anamkaç tane mesaj gitti oyle ya
- - - Eklendi - - -
neyse iyi geceler
bi sorum olacak ben the amazing spidrman,nfs most wanted oyunlarını indirdim ama internet olmadığı için oyunlar açılmıyor oyunları oynamak için net olmasımı lazım yoksa bi çözümü var mı
gameloft oyunlarında oyle de most wanted ta oyle bişey yokÇok büyük ihtimal oyunu ilk kurduğun zaman ilk girişinde 1 kerelik net istiyo başka istemiyo diye biliyorum.
most wanted de update check yazı geliyor loading de kalıyor
gameloft oyunlarında oyle de most wanted ta oyle bişey yok
sürümünü soyle mw nin mesela bende 1.0.46 varmost wanted de update check yazı geliyor loading de kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?