Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Nwoempty

Üye
failed to ...... yazıyor sonra install package (2) yazıyor yükleme yarıdan az bir şekilde bekliyor 3. kez deniyorum

- - - Eklendi - - -

cwm6 yüklenmiyor roma gecemedim onsuz nasıl yükleyeyim

failed to ...... yazıyor sonra install package (2) yazıyor yükleme yarıdan az bir şekilde bekliyor 3. kez deniyorum

buradan indirdiğine eminmisin ben en az 500 kez flashladım bişey olmadı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

onsuz yukleyemezsin

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Cwm6 bida indir oyle dene bakalim

Nwoempty

Üye
ne yazıkki gb de hay aklımı

- - - Eklendi - - -

gaza geldim işte

Nwoempty

Üye
önce jb gec sonra yükle beyler yarına ancak haber alırsınız benden o zamana kadar birileri dener inşallah sende sabırsızlanma kardeşim hadi iyi geceler beyler

Konu Sahibi

Spam yapmayalm. Romu zaten telefon varken çıkartmstm sadece guncelliyorum.

bi sorum olacak ben the amazing spidrman,nfs most wanted oyunlarını indirdim ama internet olmadığı için oyunlar açılmıyor oyunları oynamak için net olmasımı lazım yoksa bi çözümü var mı

Konu Sahibi
bi sorum olacak ben the amazing spidrman,nfs most wanted oyunlarını indirdim ama internet olmadığı için oyunlar açılmıyor oyunları oynamak için net olmasımı lazım yoksa bi çözümü var mı

Çok büyük ihtimal oyunu ilk kurduğun zaman ilk girişinde 1 kerelik net istiyo başka istemiyo diye biliyorum.