Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

ne yazıkki daha oncekilerde pek bir artış olmadı

Arkadaşlar ben artık rom işini bırakıcağım gerçekten. O kadar uğraşıyorum 1 indirip deneyen bile yok herkes eski sürüm için istiyo yapacak bişey yok performance rom buraya kadarmış...

kardeşim senin çabalrını kimse unutmamalı ayrıca bkma millet o kadar jb den bıkmış ki ace 2 sahipleri jb den sgudu harbidn

Tepkiler: The Shadow
Doğru söylüyosun.
tr jb indirecek internetim olsa denemezmiyim hiç bak pc de duruyor şuan

- - - Eklendi - - -

hem sonuçta ben çoğu şeyi bilmiyodum senin sayende oğrendim 80. sayfalarda sayaç sıfırlamayla ilgili sorularım bile vardır

- - - Eklendi - - -

kimse yardımlarını unutmamalı bence

Konu Sahibi

Ben unuttunuz demiyorumki. Sanırsam performance rom buraya kadarmış diyorum

Nwoempty

Üye
beyler telefonu aldım garantiden adamlar baya ugrasmıs ön mekanizma tamamen değişmiş

- - - Eklendi - - -

tolga kardeşim yapma sen en iyisini hedefliyorsun oda olacak bir gün inşallah sen bi kaç gün çabala ugraş gör bak en iyisini yapacaksın sonra herkes jb ye dönüş yapacak

Konu Sahibi

Nwoempty

Üye
kardeşim yeni aldım elime gb de duruyor valla korkudan watts app bile yüklemedim o derece ben sayfaların bazılarını kaçırdım deneyen olmustu klavye hatası vs diyorlardı sonradan düzeldi mi onlar

Geçmiş olsun kardeşim

- - - Eklendi - - -

kardeşim yeni aldım elime gb de duruyor valla korkudan watts app bile yüklemedim o derece ben sayfaların bazılarını kaçırdım deneyen olmustu klavye hatası vs diyorlardı sonradan düzeldi mi onlar
sorun da o zaten bilinmiyor

Tepkiler: Nwoempty
    Konu Sahibi
Klavye sorunu falan yok yaw. Delirtmeyin beni

Nwoempty

Üye
valla gaza gelip yüklerim de sonra gb ye dönüş de yine sıkıntı yaşamaktan korkuyorum bu sefer garanti beni kovalar gibime geliyor

valla gaza gelip yüklerim de sonra gb ye dönüş de yine sıkıntı yaşamaktan korkuyorum bu sefer garanti beni kovalar gibime geliyor
garanti seni kovalamaz bana ozelden atarsın sana yardımcı olurum half brick te kurtarılması zor bişey değil zaten

- - - Eklendi - - -

Valla kendi kararın gaza gelip bişeyler yapma.
aynen sonra benim gibi gbye bravia engine yuklersen bütün gün ekranın 1:4 ünü kullanmak neymiş anlarsın

Nwoempty

Üye
kardeşim ben daha acemiyim bu konuda o yüzden biraz yusuflar var şimdi baktım da bi 10 sayfa gerisine felan rehber sıkıntı klavye sıkıntı gibişeyler yazıyor

Konu Sahibi
kardeşim ben daha acemiyim bu konuda o yüzden biraz yusuflar var şimdi baktım da bi 10 sayfa gerisine felan rehber sıkıntı klavye sıkıntı gibişeyler yazıyor

O eski olan. Bu daha bugün çıktı deniyen yok falan klavye rehber sorunu falanda yok. Israr etmiyoruz denemeye bilirsin.

Nwoempty

Üye
bugün mü cıktı hiç haberim yok sen versene sana zahmet linkini ama benim yüklemem 12 yi bulur

Nwoempty

Üye
link verin yükleyim

- - - Eklendi - - -

drabel kardeşim sen yarın buralarda ol sana ihtiyacım olabilir

- - - Eklendi - - -

peki bunun öncekinden farkı ne