FeLonieS
Üye
yükledim dil İngilizce ve Çince Türkçe dil seçeneği yok telefonun kendine ait bir sürü uygulaması gidiyor ve hattımı okumadı. ben eskisine dönüyorum. Tam olarak incelemedim dil ingilizce olduğundan ve hattı okumadığından ama daha hızlı geldi bana mc8 e göre (çok kısa süre kullandım yanlışlık olursa kusuruma bakmayın)
Türkçe olmaması kötü olmuş. Bende bir göz atacağım birazdan. Merak ettim nasıl bir hıza sahip bu rom
Orjinal Rom gelene kadarda başka rom yüklemem galiba sinir oldum çünkü
- - - Eklendi - - -
iyice incelersen paylaşırsın
her cihazda bu rom kurulumu sırasında farklı sıkıntılar çıkabiliyor bundan 2ay önceki sızıntı romdan dönerkende 2-3 kişi cihazı brick oldu ben döndüm olmadı cihazın brick olduysa garantisi varsa ver yapıyorlar
İnceleyeceğimden emin olun. Ama dil desteği olmadığı için 4x4'lük olsa bile kullanılacağını sanmıyorum zaten nisanın ortalarına doğru çıkacak güncelleme.
- - - Eklendi - - -
Hocam romu kurunca telefon download modundan sonra reset atarken kapandı açılmadı. Galiba brick yedim. Sizde neden olmadı acaba böyle bir sorun ?
ramin azalması şundan dolayı gingerbreadden geçtiysen azalıyor ilginçtir ama sızıntı jelly beanden geçersen ram miktarı artıyor bunu başka forumda okudum sızıntı kurduktan sonra ram artıyormuş sebebide portekiz romunda pit dosyasının olmamasıymışaynı.. ram de azalma var.. 555 ti 482 oldu kurduktan sonra
her cihazda bu rom kurulumu sırasında farklı sıkıntılar çıkabiliyor bundan 2ay önceki sızıntı romdan dönerkende 2-3 kişi cihazı brick oldu ben döndüm olmadı cihazın brick olduysa garantisi varsa ver yapıyorlar
- - - Eklendi - - -
ramin azalması şundan dolayı gingerbreadden geçtiysen azalıyor ilginçtir ama sızıntı jelly beanden geçersen ram miktarı artıyor bunu başka forumda okudum sızıntı kurduktan sonra ram artıyormuş sebebide portekiz romunda pit dosyasının olmamasıymış
portekiz rom undan tamamen nasıl kurtuluruz. cihaz çok kasıyor.. hiç gerek yok
portekiz romunda sistem performans kararsızlığı yaşıyor ve kasıyor nerdeyse her oyunda anlık takılmalar var bir an önce farklı rom çıksa iyi olur..
bu arada batarya kalibresi çok işime yaradı
Rica Ederim Benimde Birden Aklıma Geldi Bendede İşe Yaradı
Arkadaşlar size birkaç sorum olacak şimdi telefonu yeni rootladım amatörlüğüme verin. Dalga efektini yükledim nasıl kaldırabilirim? Batarya kalibre programı ne işe yarıyor? Bi tane program indirdim No-Frills CPU Control diye işlemci hızını arttırmak için ama ne arttırıyor ne azaltıyor çözemedim. SuperCharger diye bi program mı ne varmış, boş rami arttırmak için kuramadım onuda bi el atarsanız çok sevinirim. Son olarak rootlu telefona ne gibi uygulamalar yüklemek gerekir ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler... Özel mesaj olarakta cevaplayabilirsiniz..
hocam hafıza kartını telefon hafızası olarak gösteren şeyi kurdum ama telefon açılmıyor sürekli kendini resetliyor ne yapabilirim acil yardımmmm
Kilit Ekranı Ayarlarına Gir Orda Dalga Efekti Var Tiki Kaldır.
- - - Eklendi - - -
o 2.3.6 GB' içindi hocam
Hallettim telefon açılıyor da jelly bean için yok mu
2.3.6 ya geri dönücem de.. güncel rom I8160XXLH4_I8160OJVLH1_HOME.tar bumudur
yoksa bumudur romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız_I8160OJVLH1_HOME.tar.. bide bunu direk pda dan okutsam kursam olurmu
valla kimse bişey yazmayınca bende diğerini yükledim dün gece.. sıkıntı yokeski hızına döndüya.. JB tam bi fiyasko olacak sanırım o kadar bekledik bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?