Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Konu Sahibi

Cok haklisin baska bir telefon alcak olsam asla samsung almam ben de arka kapaktaki cikintilar kirilmisti telefonu elime aldigim zaman hop batarya yerde arka kapak zaten plastik dokunsan kiriliyo

Ya simdi diceksinizki samsungu savunuyo bu adam diceksiniz ama 700tlye adamlar bu kadar kalite veriyo yapcak bisey yok. Arka kapakta bende hicbir sorun yoktu sadece biraz sararmisti o kadar. Daha fazla dayaniklilik istiyosaniz htc one , iphone veya lumia serisi tercih edebilirsiniz.

param olsa htc one alıcam zaten bizim buralarda bu işleri bilmeyen çok var şu ace 2 yi birine kazıklıcam da onu bekliyom

- - - Eklendi - - -

sen de haklisin ama s4 un de demirden yapıldığını gormedim hani adamların en iyi telefonlarının bile malzemeleri çürük

Konu Sahibi

Çuruk mu .d

vala harbiden samsung kadar uckagtci marka yok lumia alcam bu gdsle touchwizi kasar malzemesi kirilir bu ne yha 800 tl vrdim zamninda bide

- - - Eklendi - - -

suan avm ye gdiom lumialari incelicem

- - - Eklendi - - -

laptobini alcaktim samsung un ondanda vazgctim

aynen ben de 800 e almıştım zamanında sana onerim androidden şaşma bence htc ye bi bak adamlar sağlam telefon yapıyor

ustune derken ?

- - - Eklendi - - -

ustune derken ?

vala ben genelde kurdum bise olmadi mesela daha dun gb nin ustune direk kurdum.rus jb si kulaniyorum suan gayet memnunum

markadas htc one i inceleidm o ne ole mukemmel yha yok bole bise

- - - Eklendi - - -

arkadas htc one i inceleidm o ne ole mukemmel yha yok bole bise

markadas htc one i inceleidm o ne ole mukemmel yha yok bole bise

- - - Eklendi - - -

arkadas htc one i inceleidm o ne ole mukemmel yha yok bole bise
evet param olsa htc one alcam ama yok

- - - Eklendi - - -

bu arada bu rusya jb si iyimiş ya kasma yok tr gb kadar stabil