Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cok haklisin baska bir telefon alcak olsam asla samsung almam ben de arka kapaktaki cikintilar kirilmisti telefonu elime aldigim zaman hop batarya yerdearka kapak zaten plastik dokunsan kiriliyo
param olsa htc one alıcam zaten bizim buralarda bu işleri bilmeyen çok var şu ace 2 yi birine kazıklıcam da onu bekliyomYa simdi diceksinizki samsungu savunuyo bu adam diceksiniz ama 700tlye adamlar bu kadar kalite veriyo yapcak bisey yok. Arka kapakta bende hicbir sorun yoktu sadece biraz sararmisti o kadar. Daha fazla dayaniklilik istiyosaniz htc one , iphone veya lumia serisi tercih edebilirsiniz.
param olsa htc one alıcam zaten bizim buralarda bu işleri bilmeyen çok var şu ace 2 yi birine kazıklıcam da onu bekliyom
- - - Eklendi - - -
sen de haklisin ama s4 un de demirden yapıldığını gormedim haniadamların en iyi telefonlarının bile malzemeleri çürük
orta diyelimÇuruk mu .d
aynen ben de 800 e almıştım zamanında sana onerim androidden şaşma bence htc ye bi bak adamlar sağlam telefon yapıyorvala harbiden samsung kadar uckagtci marka yok lumia alcam bu gdsle touchwizi kasar malzemesi kirilir bu ne yha 800 tl vrdim zamninda bide
- - - Eklendi - - -
suan avm ye gdiom lumialari incelicem
- - - Eklendi - - -
laptobini alcaktim samsung un ondanda vazgctim
bişey sorcam sıkıntı yaratmasın da rusya jb yi sen neyin uzerine kurdun ?bilmiyorum. zati suan htclere bakiom
Allahtan o el benim değilArka kapak
yani herhangi bir stock romun üzerine kurulduğunda halfbrick falan olmaz demi ?? Kurtaramayacağımdan değilde fazla uğraşmak istemiyorumustune derken ?
- - - Eklendi - - -
ustune derken ?
turkiye gb sinin üzerine demi? ok deniyorumvala ben genelde kurdum bise olmadi mesela daha dun gb nin ustune direk kurdum.rus jb si kulaniyorum suan gayet memnunum
uzerine onerebileceğin bir custom rom varmı sen ne kullanıyosun ??evt kardesim
Arka kapak
ben custom kurmadim root ettim fistik gbi kulaniom.d on numara suan
- - - Eklendi - - -
yapma bunu yapma bunu
evet param olsa htc one alcam ama yokmarkadas htc one i inceleidm o ne ole mukemmel yha yok bole bise
- - - Eklendi - - -
arkadas htc one i inceleidm o ne ole mukemmel yha yok bole bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?