Ottoman Slap
Üye
Geliyo kardeşim
Geliyo kardeşim
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ANTUTUYU ÇEKEMYİ UNUTTUM 5867 ÇIKTI BENDE ARKADAŞLAR KLAVYEDE SORUN OLUYOR ONDADA BEN SİSTEM UYGULAMALRINDA SLİP BAŞKA KLLVYE ATTIM SORUN HALLOLDU AMA TABİ TOLGA KARDEŞİMİZ HALLEDECEKTİR ROMM SADE VE KULLANILIŞLI GERCKTEN
taşınabilir aygıt olarak gözüktüğü için olmuyrçok basit pc ye recuyayi kur teli pc ye bagla resimlerim önceden bulundğu klasörü tarat hepsi çikar
Geliyo kardeşim
- - - Eklendi - - -
ANTUTUYU ÇEKEMYİ UNUTTUM 5867 ÇIKTI BENDE ARKADAŞLAR KLAVYEDE SORUN OLUYOR ONDADA BEN SİSTEM UYGULAMALRINDA SLİP BAŞKA KLLVYE ATTIM SORUN HALLOLDU AMA TABİ TOLGA KARDEŞİMİZ HALLEDECEKTİR ROMM SADE VE KULLANILIŞLI GERCKTEN
telimin arka kapginin knari kirildi npmam lazim garantside var teli birakmkta istemiyorum garantye ? nasil kirldysa dsrmedimde
vla bnde anlmadim catlamis dsrmedim darbde almadi nyse dedgin siteden sipars edim bari
aslinda ufak 1 cm bise ama kenari yha kopacak gbu druo nyse bilmiyorum zaten silikon kklif kulaniyrum icte kalio kopmazda zaten.d
Gecmis olsun
3g goruntulu gorusme nasıl yapılabılırSaolasin kardesim nyse degstrmicem kopana kadar zati.d
nasil yane kardesim normaldemi ?
normaldyken 3g alicam iste yani suan gorusemyorum ne xAPAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?