Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
tolga bide bi maruzatım olcaktı senin romu çok begendim ancak hafıza kartım 8 gb oldgu için tadı çıkmıo bu yüzden judos kurdum şimdilik senin romda nasıl hafızayı normale döndürücem?
S.a arkadaşlar ben gb rom kullanıyorum telefonu kapatıp açtığımda tel geç açılıyor ve kapatmaya zorla yazısı üst üste geliyor
tekrar kapatıp açıyorum aynı şey devam ediyor bende mecburen Wipe Data yapmak zorunda kalıyorum bir çözümü var mı acaba?
Eğer yoksa içinde tr dil olan son sürüm GB linkinin paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekürler
indrdim klavyeyi eywallahtolga
Hocam mesela Google+ çalışmayı durdurdu kapanmaya zorla diyor basıyorum tekrar çıkıyor telefonu kaptıp açıyorumKapanmaya zorla yazısı derken anlamadım ?
Hocam mesela Google+ çalışmayı durdurdu kapanmaya zorla diyor basıyorum tekrar çıkıyor telefonu kaptıp açıyorum
aynı şey devam ediyor bende wipi data yapınca herşey siliniyor baştan kurmaktan sıkıldım valla ya bi yardım etsen
Zaten öyle yapınca düzeliyor ama telefonu iki üçkez açıp kapattığımda tekrar aynı şey oluyor.Telefonu recovery moda al
İlk wipe data
Sonra wipe cache yap
Böylede olmazsa yaz bidaha.
tolga clearaudio nun apk si de elinde mevcutmu?
telefonu rootla titanium backup la o kapanmaya zorlanan uygulamaları silersinZaten öyle yapınca düzeliyor ama telefonu iki üçkez açıp kapattığımda tekrar aynı şey oluyor.
anladım tamm kardeşim dedgim gbi romun güzeldi
peki ne zaman çıkcak2.versiyonunda sistem biraz daha sade biraz daha kararlı olucak.
peki ne zaman çıkcak
Belli değil. Yarın biraz uğraşırım
bak şimdi gaza geldim senin roma gerimi dönsem e bu seferde 2 nci rom dedin onu yüklücem yukledgım oyunlar gtmiş olcak napcamı şaşrdım
Arkadaşlar içinde Türkçe Dil olan son sürüm GB linkini paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?