Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Wifi

merhaba arkadaşlar, yaptığım bir kaç deneme, yükleme, kaldırma vs sonucu stabil diyebileceğim rom komibansyonu buldum maşallah bi sıkıntı yok 10 gündür. önce telefonun sim kartını çıkardım, sonra cyanogen mod vardı tam kullanamadım, onu da kaldırdım ve u.k. rom kurdum, akabinde italian job 1.6 versiyonu kurdum. çok şükür stabil diyebilirim şu an. aşırı yükleme yapmadıkça pek sorun yok. oyunları da normal fps de oynatıyor nadiren kasma yapıyor. denemenizi tavsiye ederim. iyi geceler.

Saoş bir deniyecem ekran goruntusu soran arkadas orta tusla tus kılıtleme tusuna aybı anda bas

Saoş bir deniyecem ekran goruntusu soran arkadas orta tusla tus kılıtleme tusuna aybı anda bas

Saol

- - - Eklendi - - -

Zaten jb kullanmiyorum

- - - Eklendi - - -

2.3.6 1.2Ghz daha iyi asiri yuklensen de kasmiyo

- - - Eklendi - - -

hepsini yaptim ama olmuyor

Mecbur baska bir sey secenek kalmadigindan orjinal gb yi tekrardan kur yada jb ye gec

asmigo19

Üye

- - - Eklendi - - -

Kardeş verdigin bilgi için teşekkür ederim...
Peki bildiğin bir stok rom varsa link atarmısın...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar rom hakkında pek bilgim yok telefonuma jb rom yüklemek istiyorum ama garanti bozar diyorlar forumdaki arkadaşım stok rom garanti bozmaz dedi ama genede korkuyorum başından geçen arkadaşlar stok rom yapınca ne olduğunu burdan yazarlarsa sevinirim....

ytghan21

Üye

yukleme!!!! Bendde senin gibiydim.anlamiyidum bu islerden gittim.jb kurdumm zar.zor sonra 1.5 ay dayanabildm.artik.gunde 5 6 defa donuyor oyun moyun.oynarm.diye hic dusunme.benm.yormum.boyle ve geneldede.boyle. Sonrada nasl.gbye donerim.diye onunla.ugrasirsn.bilasma derim

asmigo19

Üye
Verdigin bilgi için teşekkur ederim peki telefonun garanti dışı kaldımı...

Stok rom garanti disi birakmaz ama jb yi denemek istiyosan gec cunku en iyi stok rom gb

- - - Eklendi - - -

Abartma !!! Bende jb yukledikten sonra gb ye dondum kernel kurdum telefonu rootladim garanti disi kaldi ama umrumda degil gram kasma yok

- - - Eklendi - - -

Verdigin bilgi için teşekkur ederim peki telefonun garanti dışı kaldımı...

Her soylenene inanmayin STOK ROM GARANTİ DİSİ BİRAKMAZ

Hem garanti disi kalsa ne olur ki sen telefonu istedigin gibi kullanamayacaksan istedigin gibi degistiremeyeceksen niye aldin?

- - - Eklendi - - -

Bu garanti sevdasini da anlamiyorum tel. garantisi ya 1 ya 2 yil sen telefonun o kadar cabuk bozulcagini mi dusunuyosun?

Bu telefonlari yere atip kirmadigin surece talimatlari uygula istedigini yap yazilimla bozmak zor cok fazla kurtarma sansin var

Tepkiler: gonuldostu82
    Konu Sahibi

Stock rom yükleyince telefon tabiki garanti dışı kalmaz

Ben telefonu garantiye vercektim 2.3.6 kurdum öyle verdim bi sorunda çıkmadı

asmigo19

Üye

Kardes tmm yapacam bana ace 2 icin stok rom linki paylasirmisin ...

Nwoempty

Üye
tolga abi güncelleme ne zaman gelecek