Ooonelanoo
Üye
Stok rom garanti disina cikarmaz custom rom cikarir yani jelly bean yuklersen garantiden cikmazsin
- - - Eklendi - - -
Sonra dediysen vermez ama cok tirsiyosan telefonu root layip titanium backup adli programi kurup 2 yazilim guncellestirme uygulamasini silebilirsin fakat garanti disi kalirsin ben oyle kullaniyorum sorun cikmiyo
- - - Eklendi - - -
Wifiden mi giriyosun mobil agdan mi?
Saoş bir deniyecem ekran goruntusu soran arkadas orta tusla tus kılıtleme tusuna aybı anda bas
Saoş bir deniyecem ekran goruntusu soran arkadas orta tusla tus kılıtleme tusuna aybı anda bas
jb de islemiyo
merhaba arkadaşlar, yaptığım bir kaç deneme, yükleme, kaldırma vs sonucu stabil diyebileceğim rom komibansyonu buldum maşallah bi sıkıntı yok 10 gündür. önce telefonun sim kartını çıkardım, sonra cyanogen mod vardı tam kullanamadım, onu da kaldırdım ve u.k. rom kurdum, akabinde italian job 1.6 versiyonu kurdum. çok şükür stabil diyebilirim şu an. aşırı yükleme yapmadıkça pek sorun yok. oyunları da normal fps de oynatıyor nadiren kasma yapıyor. denemenizi tavsiye ederim. iyi geceler.
hepsini yaptim ama olmuyor
Stok rom garanti disina cikarmaz custom rom cikarir yani jelly bean yuklersen garantiden cikmazsin
- - - Eklendi - - -
Sonra dediysen vermez ama cok tirsiyosan telefonu root layip titanium backup adli programi kurup 2 yazilim guncellestirme uygulamasini silebilirsin fakat garanti disi kalirsin ben oyle kullaniyorum sorun cikmiyo
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - eklendi - - -
kardeş verdigin bilgi için teşekkür ederim...
Peki bildiğin bir stok rom varsa link atarmısın...
- - - eklendi - - -
arkadaşlar rom hakkında pek bilgim yok telefonuma jb rom yüklemek istiyorum ama garanti bozar diyorlar forumdaki arkadaşım stok rom garanti bozmaz dedi ama genede korkuyorum başından geçen arkadaşlar stok rom yapınca ne olduğunu burdan yazarlarsa sevinirim....
Verdigin bilgi için teşekkur ederim peki telefonun garanti dışı kaldımı...yukleme!!!! Bendde senin gibiydim.anlamiyidum bu islerden gittim.jb kurdumm zar.zor sonra 1.5 ay dayanabildm.artik.gunde 5 6 defa donuyor oyun moyun.oynarm.diye hic dusunme.benm.yormum.boyle ve geneldede.boyle. Sonrada nasl.gbye donerim.diye onunla.ugrasirsn.bilasma derim
- - - Eklendi - - -
Kardeş verdigin bilgi için teşekkür ederim...
Peki bildiğin bir stok rom varsa link atarmısın...
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar rom hakkında pek bilgim yok telefonuma jb rom yüklemek istiyorum ama garanti bozar diyorlar forumdaki arkadaşım stok rom garanti bozmaz dedi ama genede korkuyorum başından geçen arkadaşlar stok rom yapınca ne olduğunu burdan yazarlarsa sevinirim....
yukleme!!!! Bendde senin gibiydim.anlamiyidum bu islerden gittim.jb kurdumm zar.zor sonra 1.5 ay dayanabildm.artik.gunde 5 6 defa donuyor oyun moyun.oynarm.diye hic dusunme.benm.yormum.boyle ve geneldede.boyle. Sonrada nasl.gbye donerim.diye onunla.ugrasirsn.bilasma derim
Verdigin bilgi için teşekkur ederim peki telefonun garanti dışı kaldımı...
evet kesinlikle çok haklısın kardeşim
Verdigin bilgi için teşekkur ederim peki telefonun garanti dışı kaldımı...
Stok rom garanti disi birakmaz ama jb yi denemek istiyosan gec cunku en iyi stok rom gb
- - - Eklendi - - -
Abartma !!! Bende jb yukledikten sonra gb ye dondum kernel kurdum telefonu rootladim garanti disi kaldi ama umrumda degil gram kasma yok
- - - Eklendi - - -
Her soylenene inanmayin STOK ROM GARANTİ DİSİ BİRAKMAZ
Hem garanti disi kalsa ne olur ki sen telefonu istedigin gibi kullanamayacaksan istedigin gibi degistiremeyeceksen niye aldin?
- - - Eklendi - - -
Bu garanti sevdasini da anlamiyorum tel. garantisi ya 1 ya 2 yil sen telefonun o kadar cabuk bozulcagini mi dusunuyosun?
Bu telefonlari yere atip kirmadigin surece talimatlari uygula istedigini yap yazilimla bozmak zor cok fazla kurtarma sansin var
Stok rom garanti disi birakmaz ama jb yi denemek istiyosan gec cunku en iyi stok rom gb
- - - Eklendi - - -
Abartma !!! Bende jb yukledikten sonra gb ye dondum kernel kurdum telefonu rootladim garanti disi kaldi ama umrumda degil gram kasma yok
- - - Eklendi - - -
Her soylenene inanmayin STOK ROM GARANTİ DİSİ BİRAKMAZ
Hem garanti disi kalsa ne olur ki sen telefonu istedigin gibi kullanamayacaksan istedigin gibi degistiremeyeceksen niye aldin?
- - - Eklendi - - -
Bu garanti sevdasini da anlamiyorum tel. garantisi ya 1 ya 2 yil sen telefonun o kadar cabuk bozulcagini mi dusunuyosun?
Bu telefonlari yere atip kirmadigin surece talimatlari uygula istedigini yap yazilimla bozmak zor cok fazla kurtarma sansin var
Kardes tmm yapacam bana ace 2 icin stok rom linki paylasirmisin ...
jelly bean tr
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Root bozarmı peki garantiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?