Mr.FSK
Üye
Gelişmiş>Bellek yerlerini değiştir gibi bi yazı var ya en baştakine tik koy onay ver otomatik yeniden başlasın oldu bitti gittiAra bul ace 2 kullanmiyorumTeknolojibaronu diyorlar bi de daha dogru durust sdswap yapamiyor
[emoji1]Gelişmiş>Bellek yerlerini değiştir gibi bi yazı var ya en baştakine tik koy onay ver otomatik yeniden başlasın oldu bitti gitti
Ace 2 cilere sor ace 2 işlerini
@The Shadow emekli oldu Ace 2 den
Anaaa yanlış kişiye mesaj atmışım
@teknolojibaronu
Hayırlı tezkereler öncelikleMerhaba arkadaşlar, uzun süredir (I8160XXMK2 baseband ile) "CM 10.2-20131208-UNOFFICIAL-codina" adlı custom romu kullanıyordum ancak şarjının epey hızlı bitmesi beni çileden çıkarmaya yetmişti. İnterneti 2G'ye çekmeme, ekran ışığını çoğunlukla minimumda tutmama rağmen akşamı zor getiriyordum. Acaba bu romun bu versiyonunda mı böyle sıkıntı vardı bilmiyorum. Greenify gibi programları, bataryayı değiştirmem de dahil her şeyi denedim. En sonunda dün gece "MIUI_V5_4.8.8" adlı romu kurdum (I8160XXNB1 üzerine). Genel anlamda güzel bir rom, hızlı ve şarjı CM ye göre (tahminimce) daha iyi ancak özellikle tuş kilidiyle ekranı açarken ekran birden karıncalı oluyor, tekrar kapatıp açınca ekran görüntüsü düzeliyor. Led fix yapmama rağmen hâlâ led ışıklarında sorun var, kafasına göre yanıp sönüyor. Bu ve bunun gibi birçok bug var kısacası. Biraz detay vermek isterken konuyu uzattım sanırım kusuruma bakmayın. Sormak istediğim asıl soru şu;
- Çok fazla oyun oynayan biri değilim, sadece whatsapp, facebook vb. programları kullanıyorum. Acaba bana şarj süresinin iyi olduğu ama öyle menülerde, rehbere girerken lag yapmayan, oyun performansı olmasa da olur custom rom veya stock rom+kernel önerebilir misiniz, başka kombinasyonlarda da olabilir. Teşekkürler
Ayrıca askerlik sebebiyle yoktum, atışmalarınızı okuyup eğlenemedim bir süre Sayın @The Shadow ve @Mr.FSK
Hayırlı teskereler...Merhaba arkadaşlar, uzun süredir (I8160XXMK2 baseband ile) "CM 10.2-20131208-UNOFFICIAL-codina" adlı custom romu kullanıyordum ancak şarjının epey hızlı bitmesi beni çileden çıkarmaya yetmişti. İnterneti 2G'ye çekmeme, ekran ışığını çoğunlukla minimumda tutmama rağmen akşamı zor getiriyordum. Acaba bu romun bu versiyonunda mı böyle sıkıntı vardı bilmiyorum. Greenify gibi programları, bataryayı değiştirmem de dahil her şeyi denedim. En sonunda dün gece "MIUI_V5_4.8.8" adlı romu kurdum (I8160XXNB1 üzerine). Genel anlamda güzel bir rom, hızlı ve şarjı CM ye göre (tahminimce) daha iyi ancak özellikle tuş kilidiyle ekranı açarken ekran birden karıncalı oluyor, tekrar kapatıp açınca ekran görüntüsü düzeliyor. Led fix yapmama rağmen hâlâ led ışıklarında sorun var, kafasına göre yanıp sönüyor. Bu ve bunun gibi birçok bug var kısacası. Biraz detay vermek isterken konuyu uzattım sanırım kusuruma bakmayın. Sormak istediğim asıl soru şu;
- Çok fazla oyun oynayan biri değilim, sadece whatsapp, facebook vb. programları kullanıyorum. Acaba bana şarj süresinin iyi olduğu ama öyle menülerde, rehbere girerken lag yapmayan, oyun performansı olmasa da olur custom rom veya stock rom+kernel önerebilir misiniz, başka kombinasyonlarda da olabilir. Teşekkürler
Ayrıca askerlik sebebiyle yoktum, atışmalarınızı okuyup eğlenemedim bir süre Sayın @The Shadow ve @Mr.FSK
XXNB1 iyi yaSağolasın @The ShadowI8160XXMK2 üzerine mi yoksa I8160XXNB1 üzerine mi kurayım, sanki ingiltere romu daha iyiydi, bu hollandanın I8160XXNB1'sini kurup açtığımda aşırı lag vardı telefonda. Yada bana öyle geldi bilmiyorum.
Aynen ha bi biz kaldikHayırlı teskereler...
Zaten artık atışamıyoz adam akıllı Ace 2 kullanan galmadı artık değil mi la @The Shadow
Aga ben de yavaş yavaş emekli olmaya başlıyomXXNB1 iyi ya
Aynen ha bi biz kaldik
Benimkinin yerinde olsaydım bile bile brick olurdum biraz akıllansın diyeŞu telefon bizden neler çekti ya , bir gün dile gelip sağlam bir kaynayacak diye korkuyorum
Benimkinin yerinde olsaydım bile bile brick olurdum biraz akıllansın diye
3310 gibi telefon bisey olmaz bunaŞu telefon bizden neler çekti ya , bir gün dile gelip sağlam bir kaynayacak diye korkuyorum
Aga ben de yavaş yavaş emekli olmaya başlıyom
I Love Galaxy Note (4) Edge
3310 gibi telefon bisey olmaz buna
@The Shadow FosssssVerdiğin romu, kerneli falan yükledim. Ekran ışığı genellikle kısıktı, arada parlaklığı %50 civarında kullandım. 2G açık, sadece whatsappta, ara arada da 3G ile facebook'ta takıldım. 4 saatte %50 şarj gitti Bir de üstüne üstlük 3 kez reset yedim, ne diyorsunuz bu konuda Sayın @The Shadow
@The Shadow FosssssVerdiğin romu, kerneli falan yükledim. Ekran ışığı genellikle kısıktı, arada parlaklığı %50 civarında kullandım. 2G açık, sadece whatsappta, ara arada da 3G ile facebook'ta takıldım. 4 saatte %50 şarj gitti Bir de üstüne üstlük 3 kez reset yedim, ne diyorsunuz bu konuda Sayın @The Shadow
Daha ayarlari vermedim ki cok normalVerdiğin romu, kerneli falan yükledim. Ekran ışığı genellikle kısıktı, arada parlaklığı %50 civarında kullandım. 2G açık, sadece whatsappta, ara arada da 3G ile facebook'ta takıldım. 4 saatte %50 şarj gitti Bir de üstüne üstlük 3 kez reset yedim, ne diyorsunuz bu konuda Sayın @The Shadow
[emoji19]
Kolay gelsinBeyler yarın sorumluluk sınavım var benim için dua eder misiniz lütfen...
Eyvallah...Daha ayarlari vermedim ki cok normal
Governor : Pegasusq
I/o scheduler : Deadline
İslemci hizi : Sarja onem veriyosan 300-1200 oyunlar olmazsa olmaz diyosan 1200-1200
NovaThor settings de gpu bolumunde :
Disable auto boost gpu isaretli olmasin. Onun disinda tum degerleri 80 arttir. Mesela :
Burdaki ss lerdeki gibi arttiracaksin diger ayarlarida ayni degerde. Mhz ler de dahil ordaki.
Birde I/O bolumundeki disable SPI CRC yi isaretle tum bu ayarlardan sonra telefonu yeniden baslat.
Ha bu arada gordugun tum set on boot lari isaretle gerci sen biliyosundur onu da yine de soyleyeyim ben
Peki ya simdi ?
[emoji19]
Kolay gelsin
Denicem..Hayırlı tezkereler öncelikleBen cm10.1 in son versiyonuyla chrono kerneli kullanıyorum stabilite de sıkıntı yok ama şarj çokta iyi değildi bugün yeni bir denemeye başladım hadi bakalım şarj nasıl gidecek Kur sen şunları önceden kullandığım ve bugün değiştirdiğim ayarları ben sana yazarım sonra
Rom :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.2.2 Gapps (Vardır sende de yoksa diye) : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Chrono kernel r1.3 (Ben en sondakini kullanıyorum) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla ben kasma yaşamıyorum ki işlemciyi sabitlemedim bile denemeni öneririm ama 4.2.2 romları diğerlerine göre daha stabil ace 2 de bir başka cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?