teknolojibaronu
Üye
oda doğruArtik samsungun orta seviye cihazlari eskimis amiral gemileri oluyor cunkuYeni cikan orta seviye cihazlari bu yuzden pek ilgi gormuyor cunku guncelleme destegi daha az
Aynenoda doğru200 daha ver s3 al mantığı işliyor artık.
Video çekiminde otomatik odaklanma yok ki 4.1.2 deodakalama touchwizinkinde daha hızlı
ah evet kullanmaya kullanmaya ace 2 bilgileri paslandı.Video çekiminde otomatik odaklanma yok ki 4.1.2 deooo mehmet unutmuşsun olum sen eski jb yi
sammobile dan indirseneBeyler bana acilen I8160XXME7 rom/anabant sürümü/pda her neyiyse bu lazım işte link verebilir misiniz ? @The Shadow ?
Sammobile üyeliğim yok kisammobile dan indirsene
Sammobile üyeliğim yok kisammobile dan indirsene
Sammobile üyeliğim yok ki
Gereksiz o kadar yeni ve daha kaliteli sürümler varken neden XXME7 ?Beyler bana acilen I8160XXME7 rom/anabant sürümü/pda her neyiyse bu lazım işte link verebilir misiniz ? @The Shadow ?
Ele geçirelimal sana üyelik: kullanıcı adi:AndroBey
şifrealakhesap11
bencede ingiltere son sürümde çok stabilGereksiz o kadar yeni ve daha kaliteli sürümler varken neden XXME7 ?
Ele geçirelim
hesabı hacklemeGereksiz o kadar yeni ve daha kaliteli sürümler varken neden XXME7 ?
Ele geçirelim
En yeni baseband = Stabilitebencede ingiltere son sürümde çok stabil
Nedenki seninmihesabı hackleme
baseband mı o nedir??En yeni baseband = StabiliteSamsung o baseband numaralarını boşuna koymuyor
baseband mı o nedir??
En yeni baseband = StabiliteSamsung o baseband numaralarını boşuna koymuyor
Nedenki seninmi
yok nerden benim olcakhesabı hackleme
her neyse anlamadim boşver gitsinSS yi ben çekmedim yalnız
Allah Razı Olsun Asabi Reisal sana üyelik: kullanıcı adi:AndroBey
şifrealakhesap11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?