The Shadow
Üye
Kurarım ilk fırsatta. Bugün RR3 kurdum cihaz rampayı çıkamayan arabalara döndü.
Çok oyun oynamayan birisi için ideal bir cihaz. Benim hatun çok severek kullanıyor.
o zaman 10.2 2x yeterbende fazla oyun oynamıyorum demki 10.1 yetio
2x diyorum yaw10.2 2 derken ?
evetBir önceki sürüme göre daha stabil mi?
cm9 ve üstünde radyo yokbeyler 10 sürümlerinde radyo varmı...yoksa eğer yüklemenin yolunu bulabilirmiyiz
hiçbir cm de radyo yokama spirit fm radyo diye bir uyg. var onu indirerek dinleyebilirsiniz
valla bilmiyom hacı benim ilk android telefonum ace 2Hiç birinde demeyelim CM7 kullandık.
spriti yükledim radyo çalışıyor fakat ne kulaklıktan nede hoparlörden ses geliyor..tırtt yani2.3.6 da asphalt 8 yağ gibi akıyor sıfır kasma. 4.1.2 de yer yer kasmalar bariz beli oluyor. jb de kasmadan oynayabileceğimiz bi rom varmı radyoluHiç birinde demeyelim CM7 kullandık.
cm 10.2 buglari halletsinler. anca o zmn emir inslah
bi tane uygulamaya yanlışlıkla sistem uyg. yaptım sileyim dedim cihaz reset attı uyg. silinmediYeni sürümü daha kuramadım ama eski sürümde reset atıyor arada cihaz zorlanınca, zorlama diyorum ama öyle ağır oyunlar felan yüklü değil cihaz kendi kendini zorluyor
Yeni sürümde bu sorun düzeldi mi acaba?
bi tane uygulamaya yanlışlıkla sistem uyg. yaptım sileyim dedim cihaz reset attı uyg. silinmedikısacası o sorun fazlasıyla devam ediyor ama belanı ararsan ortaya çıkıyor mesela uykulu uykulu titanium backup kullanırsan örneğin ama oyun oynarken arayüzlerde falan öyle sorunlar yok
? ace 2 ballı bı cihaz duvardan sekti patlamadı yazılımla patlatırsam kendime teşekkür edecemo cihaz yakında elinde patlıcak emir
? ace 2 ballı bı cihaz duvardan sekti patlamadı yazılımla patlatırsam kendime teşekkür edecem(vay be ben neymişim ellerime sağlık diyecem )
biliyorum canımBur şey olmaz. Bir saatte 3 Rom kurduğum zamanları bilirim
biliyorum canımnormal zaten saatte 3 rom kurulabilir cihazı yazılımla patlatsam üzülürmüyüm sevinirmiyim bilmiyorum bi deneyip görmek lazım
yok hayır onu denedim en fazla half brick oluyor ben bildirim çubuğu falan editliyorum deneme amaçlı launcher teması falan değiştiriyorum da çalışmayınca cihaz kafayı buluyor bildiğin launchersiz telefonYazılım ile değilde Root Explorer tarzı bir uygulama ile sistem dosyalarını kurcalarsan cihazı pert edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?