Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sarangni

Üye
Bir önceki sürüme göre daha stabil mi?

raptor_r

Üye
beyler 10 sürümlerinde radyo varmı...yoksa eğer yüklemenin yolunu bulabilirmiyiz

cm 10.2 buglari halletsinler. anca o zmn emir inslah

raptor_r

Üye
Hiç birinde demeyelim CM7 kullandık.
spriti yükledim radyo çalışıyor fakat ne kulaklıktan nede hoparlörden ses geliyor..tırtt yani2.3.6 da asphalt 8 yağ gibi akıyor sıfır kasma. 4.1.2 de yer yer kasmalar bariz beli oluyor. jb de kasmadan oynayabileceğimiz bi rom varmı radyolu

Sarangni

Üye
Yeni sürümü daha kuramadım ama eski sürümde reset atıyor arada cihaz zorlanınca, zorlama diyorum ama öyle ağır oyunlar felan yüklü değil cihaz kendi kendini zorluyor
Yeni sürümde bu sorun düzeldi mi acaba?

bi tane uygulamaya yanlışlıkla sistem uyg. yaptım sileyim dedim cihaz reset attı uyg. silinmedi kısacası o sorun fazlasıyla devam ediyor ama belanı ararsan ortaya çıkıyor mesela uykulu uykulu titanium backup kullanırsan örneğin ama oyun oynarken arayüzlerde falan öyle sorunlar yok

o cihaz yakında elinde patlıcak emir

Sarangni

Üye
biliyorum canım normal zaten saatte 3 rom kurulabilir cihazı yazılımla patlatsam üzülürmüyüm sevinirmiyim bilmiyorum bi deneyip görmek lazım

Yazılım ile değilde Root Explorer tarzı bir uygulama ile sistem dosyalarını kurcalarsan cihazı pert edebilirsin

Yazılım ile değilde Root Explorer tarzı bir uygulama ile sistem dosyalarını kurcalarsan cihazı pert edebilirsin
yok hayır onu denedim en fazla half brick oluyor ben bildirim çubuğu falan editliyorum deneme amaçlı launcher teması falan değiştiriyorum da çalışmayınca cihaz kafayı buluyor bildiğin launchersiz telefon telefon ne açık ne kapalı duruyor ama bi ara s3 mini romu atarım belki ace 2 ye yeni telefon alınca satamazsam hard brick yapacam kafaya koydum bakalım nasıl oluyomuş intikam acıdır ace 2 (psikopat olduğum düşünülebilir ace 2 bana herşeyi yaptırabilir çünkü belli olmaz yine de )