Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sarangni

Üye

Sorun fix kaynaklı. Hız konusu şimdilik dert etmiyorum biraz araştırma yapayım bu konuda. Uzun süre Ace 2 kalmak gibi bir niyetim yok. Zaten cihaz benim de değil.

Sorun fix kaynaklı. Hız konusu şimdilik dert etmiyorum biraz araştırma yapayım bu konuda. Uzun süre Ace 2 kalmak gibi bir niyetim yok. Zaten cihaz benim de değil.
Kimse Ace 2 kullanmak istemez zaten Ama benim gibi satana kadar kullanmaya mecbur olanlar da var
Bir şeyi de doğru yapsalar şaşarım bu arada. Fix yerine bug flashlıyormuşuz haberimiz yok

raptor_r

Üye
sıkıntı hafıza kartındaymış...başka bir hafıza kartı ile denedim düzeldi rootladım..sağol

Sarangni

Üye
Kimse Ace 2 kullanmak istemez zaten Ama benim gibi satana kadar kullanmaya mecbur olanlar da var
Bir şeyi de doğru yapsalar şaşarım bu arada. Fix yerine bug flashlıyormuşuz haberimiz yok

Kitkat 4.4 sürümünün 512 MB cihazlarda çok akıcı çalışacağı bilgisine göre Ace 2 nin durumu hiçte kötü değil. Özellikle CM 10.3 4.4 Kit Kat derlenince cihaz şu anki halinden bir hayli hızlı olacaktır. Hazır geliştiriciler destek veriyorken Ace 2 uzun bir süre kullanıla bilir diye düşünüyorum.

brnykz

Üye
arkadaşlar tema öneriniz varmı iconları yan yana göstericek türkçe bi tema saygılar

ace 2 için kitkat gelse çok iyi olur ama samsung un vereceğini sanmıyorum bu yüzden ace 2 için official 4.4 gelene kadar kullanılacak bir cihaz değil bence zaten port romlar da gerçeği kadar iyi değil
arkadaşlar tema öneriniz varmı iconları yan yana göstericek türkçe bi tema saygılar
tüm launcher lar öyle değilmi zaten ?

Sarangni

Üye
Benim cihazda ki ağırlık işlemci frekansını powersave yapınca oluyor. Șu anda akıcı bir sekilde kullana biliyorum.

cm 10.2 yeni sürüm (4 kasım) :

Tepkiler: Sarangni
Yenilikler neler?
- Ses sorunları tamamen düzeltilmiş
- 2g/3g geçişi düzeltilmiş
- OndemandQ governor eklenmiş
- Sio ve Zen i/o scheduler eklenmiş
- Daha hızlı
- MultiWindow silinmiş (sanki vardı da biz görmedik )
kurdun mu sen emir
tabii ki de denemediğim cm sürümü yok benim bu daha hızlı ve daha az bug olan bir sürüm eski sürümlere göre kurmanı tavsiye ederim bu arada sen ne kullanıyon şu an ?

cm 10.1 suan hersey calısıo apex i kurunca mükemmel oldu peki memnunmusun yani ses sorunu kamera sorunları felan mevctmu

cm 10.1 suan hersey calısıo apex i kurunca mükemmel oldu peki memnunmusun yani ses sorunu kamera sorunları felan mevctmu
onlar yok galiba SW decoder de renk sorunları varmış bi de gps çalışmıyor zaten HW decoder daha iyi bence onu boşver o yüzden

ah be emir param olsa kurtarcam seni şu romlardan

Tepkiler: The Shadow
nyse ha 4 2 2 ha 4 3 1 ne fark edicekki suan için kalayım en iyisi

nyse ha 4 2 2 ha 4 3 1 ne fark edicekki suan için kalayım en iyisi
çok farkediyor arka arkaya yükleyince 10.1 in geçişlerde bile kastığın düşünürsün (şahsen ben öyle düşünüyorum ama oyun performansı daha iyi gibi 10.1 in )

Sarangni

Üye
Kurarım ilk fırsatta. Bugün RR3 kurdum cihaz rampayı çıkamayan arabalara döndü.

Çok oyun oynamayan birisi için ideal bir cihaz. Benim hatun çok severek kullanıyor.

bende fazla oyun oynamıyorum demki 10.1 yetio