Sarangni
Üye
cm de farkedilmiyor ama gereksiz uyg. çokonların hepsini sil yine de kasıyor diyosan gb için sana iyi tweakler verebilirim cihaz uçar 5-10 oyunu arka arkaya açıyorum hiç kasmıyor cihaz ufak bir sızdırayım video çekebilme gibi bir ihtimalim olsa çekerdim ama şimdilik bunla yetin ama yenilik isteyip jb diyosan başkalarını bulman gerekir bu arada cm deki kilitlenme sorunu fixte demi ?
Kimse Ace 2 kullanmak istemez zatenSorun fix kaynaklı. Hız konusu şimdilik dert etmiyorum biraz araştırma yapayım bu konuda. Uzun süre Ace 2 kalmak gibi bir niyetim yok. Zaten cihaz benim de değil.
sıkıntı hafıza kartındaymış...başka bir hafıza kartı ile denedim düzeldi rootladım..sağol
dediğim gibi fazla türkçe karakterli dosya ve klasör varsa önce o harflerin hepsini ingilizce olarak yaz sonra şöyle yap :
1-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuradan cwm indir ve sd karta at. (klasör içinde olmasın yalnızboşluğa at bu 3 dosya için de geçerli)
2-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu kerneli indir fakat bunu telefon hafızasına at.
3- Root dosyasını da telefon hafızasına at.
4- Sonra recovery e gir ve yine aynı şekilde simgeler çıkarsa hepsini sırayla dene elbet biri cwm ye denk gelecektir. (eğer birini seçtiğinde yükleme başlamazsa geri çık diğerlerini seçmeye devam et)
5- Cwm yüklenince harfler düzeleceği için install zip from sdcard-choose zip from internal sdcard seçip root dosyasını ardından kerneli yükle.
6- Artık recovery e girdiğinde otomatik olarak cwm açılacağı için istediğin dosyayı rahatlıkla yüklersin. (root,rom,tema,patch vb.)
O ne bicim bi hafiza kartiysa viruslu falan heraldesıkıntı hafıza kartındaymış...başka bir hafıza kartı ile denedim düzeldi rootladım..sağol
Kimse Ace 2 kullanmak istemez zatenAma benim gibi satana kadar kullanmaya mecbur olanlar da var
Bir şeyi de doğru yapsalar şaşarım bu arada. Fix yerine bug flashlıyormuşuz haberimiz yok
ace 2 için kitkat gelse çok iyi olur ama samsung un vereceğini sanmıyorumKitkat 4.4 sürümünün 512 MB cihazlarda çok akıcı çalışacağı bilgisine göre Ace 2 nin durumu hiçte kötü değil. Özellikle CM 10.3 4.4 Kit Kat derlenince cihaz şu anki halinden bir hayli hızlı olacaktır. Hazır geliştiriciler destek veriyorken Ace 2 uzun bir süre kullanıla bilir diye düşünüyorum.
tüm launcher lar öyle değilmi zaten ?arkadaşlar tema öneriniz varmı iconları yan yana göstericek türkçe bi tema saygılar
cm 10.2 yeni sürüm (4 kasım) :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Ses sorunları tamamen düzeltilmişYenilikler neler?
tabii ki dekurdun mu sen emir
onlar yokcm 10.1 suan hersey calısıo apex i kurunca mükemmel oldu peki memnunmusun yani ses sorunu kamera sorunları felan mevctmu
keşkeah be emir param olsa kurtarcam seni şu romlardan
çok farkediyornyse ha 4 2 2 ha 4 3 1 ne fark edicekki suan için kalayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?