Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Evet başına 3 rakamını koymuşum, hata gibi olmuş şimdi farkediyorum Birçok rom kullandım şu zamana kadar ama Cm'yi yeni kullanmaya başladım ve gerçekten diğer romlardan (bana göre) kat kat iyi. Güç tasarrufu seçeneği yok sanırım bu romda. Şarj konusunda sıkıntı çeken sadece ben değilim sanırım. Ama 10.1 de kasan oyunlar 10.2 de akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Cm 10'u denemedim ama 10.2 daha iyidir diye düşünüyorum. Zamanla yeni çıkan sürümler ile 10.2'nin daha stabil olacağını düşünüyorum

aynen şarj konusunda bi ben sıkıntı çekmiyorum heralde geliştirici seçeneklerinde aşağıda arka plan işlem sınırı var oradan arka planda işlem yok seçersen daha uzun şarjın performans bölümünden de kendine göre bişeyler ayarlayabilirsin 200-800 cpu hızı ve userspace i/o scheduler olarakta noop seçersen şarjın 2 günü çıkarır (oyunlar dahil değil )

Geliştirici seçeneklerini nedense bulamadım, ayarlarda yok. Nerede olduğunu söyleyebilir misin zahmet olmazsa Birde önerdiğin cpu hızı sınırlaması telefona zarar vermez değil mi Ayrıca öyle pek oyun oynayan biri değilim. Normalde hep güç tasarrufu açık kullanıyordum. Sadece oyun oynayacaksam nadir de olsa o zaman güç tasarrufunu kapatıyordum

desRon

Üye
ben 10.2 ye gelemiyorum beyler 10.1 de kaldım 10.2 yükleyince ekran gidip geliyor bozuk televizyon gibi inş adam gibi bi sürüm gelirde kullanmak nasip olur

Ben şu cm10 u yükledim, hafıza kartını telefon hafızası gibi göstermek istiyorum fakat bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

yok hayır telefona hiçbir şekilde zarar vermez telefon hakkında daki derleme numarasına 5-10 kez üst üste tıkla geliştirici seçenekleri ve performans bölümü aktif olacaktır bu arada pardon güç tasarrufu arıyosan governor : powersave i/o scheduler (g/ç zamanlayıcısı diye geçiyor) : noop olmalı 2 sinde de en alttaki yeri şaretle yalnız
Ben şu cm10 u yükledim, hafıza kartını telefon hafızası gibi göstermek istiyorum fakat bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
Tavsiye - Ace 2 Cm10/10.1 Için Vold.fstab(hafıza Yer Değiştirme)
bir beğeni yeter

Tepkiler: batuhandesouza
Arka Plan İşlem Sınırı = Arka planda işlem yok
Performans > G/Ç zamanlayıcısı > noop
Set on boot : Seçili

200-800 mhz sınırlaması var zaten. Başka yapacağım bir şey kalmadı sanırım. Teşekkür ediyorum yardımın için

işlemciyi powersave yaptın mı ? orda da set on boot seçiliyse tamam

Peki bu Cm10 dan tekrar Jelly Beanin orjinal sürümüne geçiş şansı var mı ?

evet kardeşim var orjınal mh1 türk jb sini odinle flaşla problemin çözülür

Valla cm ye pek alışamadım hızı çok iyi de görünümüne pek alışamadım Siz uzun uzun anlatın yarın geçeceğim büyük ihtimal

Valla cm ye pek alışamadım hızı çok iyi de görünümüne pek alışamadım Siz uzun uzun anlatın yarın geçeceğim büyük ihtimal
1- Download moda alıp odinden MH1 tr jb flashla.
2- Android simgesi falan çıksın sonra samsung yazısına gelince bataryayı sök.
3- Bataryayı takıp recovery moda gir.
4- Wipe data/factory reset.
5- Reboot system now.

Tepkiler: batuhandesouza
bende direk acılıo kalımıo emir ordan öle söledim

desRon

Üye
cm nin görüşünü bence de samsung telefonlara iyi gitmiyor touchwize alısmısken kötü oluyor tekrar söylüyorum batuhan istiyorsan sana cm temasını yollarım cwmden flashlarsın sonra google play storeden temayı indirirsin üstüne ve ya apkdan kurarsın süper oluyor benım telden bi ss atıcam yakında

bence muhteşem gidiyor her telefona saf nexus görünümü veriyor ve daha da hızlandırıyor açıkçası

Sarangni

Üye
CM görsel olarak çok daha ileri düzeyde ayrıca temalarla Touchwiz görselliği yakalamakta çok kolay.

CM ROM sadece görsel anlamda değerlendirmemek gerek. Şahsına münhasır bir yazılımdır. Kullanıcısına getirdiği özellikler diğer romları sunacağını daha fazla. Özellikle CM Settings başlı başına farklı bir olay.