The Shadow
Üye
o yüzden cm ye devam lanet olsun pace koydukları boot animas yonu zaten sıkıntıbu arada adam toplayıp taraman lazım benı ben bulucam o lockscreeni
jb :Arkadaslar biraz fazla olacak ama. JB Romun konu basligi ve CM Rom konu basliginin linkini verebilirmisiniz.
biz de seni uzman sanmıştık yawİnternette biraz araştırdım sağlıklı bir kurulum bilgisi yok. Malum Galaxy Gio kullandıktan sonra ODİN sürümleri bir hayli yükselmiştir. Hangi ODİN sürümü ile hangi dosyayı nereye yerleştirip kuracağım acaba. Elimizde ki telefonun birisi servislik oldu diğerinide servislik etmeyelim.Bunun dışında CWM nasıl kuracağım. Eğer JB için Root dosyası varsa ROM Manager ile CWM kurarım ama öyle bir dosya mevcut değil ise nasıl kurulduğunu anlatacak bir muhterem çıkarsa çok büyük sevaba girer.
hayır hiç bir custom romu kurmak root gerektirmiyor ace 2 decm 10.2 için büyük ihtimal istiyor root ama sans işide olabilir yüklenmezse ilk cm 10 flashla üstüne direk kur calısıyor denendiisteyene touchwiz + görev yöneticisi + widget paketini atabilirim
Zamanında olusmus bir uzmanlik var ama hep cepten takip edince malesef bazi seyleri bulmak zor oluyor.Ayrica Android ile gecen 2 yil 4 ay gibi uzun bir sureden sonra bikkinlikta cabasi
Atrix kronik olan kendi kendine ekran dokunmatigi sorunu, olu piksel, tam sarj olmama gibi sorunlardan dolayi servislik oldu.
aynencm 10.2 nin ses sıkıntısı bende yok bu arada baska bi sıkıntısı yok dimi cm 10.2 nin sarjıda ideal
Low in-call volume hatası düzeltilmişyerünne yenilikler var bu sürümde
tamam sen dene ben gene mecbur cm 10.1 in üstüne flashlıcam yedek alayım
sormaya çalıştığın şu ise gb nin yedeği jb de çalışmayabilir çünkü kendin kopyaladığın sistem dosyaları vb. şeyler de var içinde sadece uyg. olsa iyideshadow şimdi ben telin back up ını aldımya gingerbread te ve ya düz jb de kursam oldugu gibi suan kullandıgım haline gelicek dimi tel temalar uygulamalar felan yoksa stock cm 10.1 mi olucakcm 10.2 sonucları ekranımı bozdu ekran pert cm 10.2 de suan orjinal tr jb flashlıyorum odinden bakalım sonuclar ne olucak back to cm 10.1
Rootsuz, Android cok tatsız tuzsuz bir seymis ya hu. Her yerden reklam fışkırıyor. Sisteme müdahale edilmiyor. Ilk fırsatta bir el atayım su cıhaza
yeni sürümde tuş ışığı hataları düzeltilmiş ben kullanıyorum şu anCm 10.2 yi XXMH1 ' in üzerine kurdum. 10.1 ' e göre daha hızlı ancak bazı hatalar haliyle mevcut.
1) Kapasatif ön tuş ışığı ayarları Ayarlar menüsüne eklenmiş, kapatılabiliyor ancak bir süre sonra tekrar açılarak hiç sönmüyor. Ayarlara girip aktif edip tekrar kapatmak gerekiyor ancak bir süre sonra yine eski haline geliyor.
2) Smart Keyboard Pro kullanıyorum ancak bazen mesaj yazarken klavye kitleniyor ve ardından telefon reset atıyor. 10.1'de böyle bir sorun yoktu. Birçok kişide de bu sorun mevcutmuş sanırım, söyledikleri şekilde uygulamanın veri geçmişini sildim ancak yine düzelmedi. Sık sık telefon kendine reset atıyor.
3) Şarjı sanki 10.1 ' e göre daha uzun gidiyor gibime geldi. Ruby isimli temayı çok seviyorum. 10.1'e tam olurken 10.2'ye tam olmadı. Rehbere girince listedeki kişiler gözükmüyor
Sanırım 10.2'nin yeni bir sürümü çıkmış. Deneyen oldu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?