Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sarangni

Üye
Arkadaslar biraz fazla olacak ama. JB Romun konu basligi ve CM Rom konu basliginin linkini verebilirmisiniz.

Arkadaslar biraz fazla olacak ama. JB Romun konu basligi ve CM Rom konu basliginin linkini verebilirmisiniz.
jb :
cm 10.2 :
The Shadow Yardım Hizmetleri'ni seçtiğiniz için

Tepkiler: Portagas ve Sarangni

Sarangni

Üye
İnternette biraz araştırdım sağlıklı bir kurulum bilgisi yok. Malum Galaxy Gio kullandıktan sonra ODİN sürümleri bir hayli yükselmiştir. Hangi ODİN sürümü ile hangi dosyayı nereye yerleştirip kuracağım acaba. Elimizde ki telefonun birisi servislik oldu diğerinide servislik etmeyelim. Bunun dışında CWM nasıl kuracağım. Eğer JB için Root dosyası varsa ROM Manager ile CWM kurarım ama öyle bir dosya mevcut değil ise nasıl kurulduğunu anlatacak bir muhterem çıkarsa çok büyük sevaba girer.

biz de seni uzman sanmıştık yaw
neyse odin v3.07 çıkmış fakat benim pc de çok kastığı için v3.04 kullanmaya devam ediyorum (dosyayı yerleştireceğin yer yıllardır aynı değişeceğini de sanmıyorum )

cwm 1.sayfada var zaten recovery den flashlayıp giriyosun cwm ye de ayrıca root gerektirmez
bu arada yanlış hatırlamıyosam sende atrix vardı ne yaptın da servislik oldu hard brick mi ettin

Son düzenleme:

desRon

Üye
cm 10.2 için büyük ihtimal istiyor root ama sans işide olabilir yüklenmezse ilk cm 10 flashla üstüne direk kur calısıyor denendi isteyene touchwiz + görev yöneticisi + widget paketini atabilirim

cm 10.2 için büyük ihtimal istiyor root ama sans işide olabilir yüklenmezse ilk cm 10 flashla üstüne direk kur calısıyor denendi isteyene touchwiz + görev yöneticisi + widget paketini atabilirim
hayır hiç bir custom romu kurmak root gerektirmiyor ace 2 de ben rootsuz kurdum cm 10.2 yi hep zaten sınırlı zamanım var bi de rootla mı uğraşacam
bu arada cm 10.2 de %100 çalışıyor tarafımdan denendi

Sarangni

Üye
Zamanında olusmus bir uzmanlik var ama hep cepten takip edince malesef bazi seyleri bulmak zor oluyor. Ayrica Android ile gecen 2 yil 4 ay gibi uzun bir sureden sonra bikkinlikta cabasi

Atrix kronik olan kendi kendine ekran dokunmatigi sorunu, olu piksel, tam sarj olmama gibi sorunlardan dolayi servislik oldu.

neyse geçmiş olsun

desRon

Üye
cm 10.2 nin ses sıkıntısı bende yok bu arada baska bi sıkıntısı yok dimi cm 10.2 nin sarjıda ideal

cm 10.2 nin ses sıkıntısı bende yok bu arada baska bi sıkıntısı yok dimi cm 10.2 nin sarjıda ideal
aynen o zaman bu hoşuna gidecektir cm 10.2 yeni sürüm :

desRon

Üye
yerün ne yenilikler var bu sürümde

desRon

Üye
tamam sen dene ben gene mecbur cm 10.1 in üstüne flashlıcam yedek alayım

desRon

Üye
shadow şimdi ben telin back up ını aldımya gingerbread te ve ya düz jb de kursam oldugu gibi suan kullandıgım haline gelicek dimi tel temalar uygulamalar felan yoksa stock cm 10.1 mi olucakcm 10.2 sonucları ekranımı bozdu ekran pert cm 10.2 de suan orjinal tr jb flashlıyorum odinden bakalım sonuclar ne olucak back to cm 10.1

Sarangni

Üye
Rootsuz, Android cok tatsız tuzsuz bir seymis ya hu. Her yerden reklam fışkırıyor. Sisteme müdahale edilmiyor. Ilk fırsatta bir el atayım su cıhaza

sormaya çalıştığın şu ise gb nin yedeği jb de çalışmayabilir çünkü kendin kopyaladığın sistem dosyaları vb. şeyler de var içinde sadece uyg. olsa iyide benim anlamadığım kısım ekran nasıl çalışmıyor yaw şimdiye kadar dokunmatiğin pert olduğu rom görmedim ve denemedim o da enteresan bi durum heralde
Rootsuz, Android cok tatsız tuzsuz bir seymis ya hu. Her yerden reklam fışkırıyor. Sisteme müdahale edilmiyor. Ilk fırsatta bir el atayım su cıhaza
bi kere bulaştın mı bu işlere cihazı değiştirince harbiden de öyle geliyor insana

Cm 10.2 yi XXMH1 ' in üzerine kurdum. 10.1 ' e göre daha hızlı ancak bazı hatalar haliyle mevcut.

1) Kapasatif ön tuş ışığı ayarları Ayarlar menüsüne eklenmiş, kapatılabiliyor ancak bir süre sonra tekrar açılarak hiç sönmüyor. Ayarlara girip aktif edip tekrar kapatmak gerekiyor ancak bir süre sonra yine eski haline geliyor.

2) Smart Keyboard Pro kullanıyorum ancak bazen mesaj yazarken klavye kitleniyor ve ardından telefon reset atıyor. 10.1'de böyle bir sorun yoktu. Birçok kişide de bu sorun mevcutmuş sanırım, söyledikleri şekilde uygulamanın veri geçmişini sildim ancak yine düzelmedi. Sık sık telefon kendine reset atıyor.

3) Şarjı sanki 10.1 ' e göre daha uzun gidiyor gibime geldi. Ruby isimli temayı çok seviyorum. 10.1'e tam olurken 10.2'ye tam olmadı. Rehbere girince listedeki kişiler gözükmüyor

Sanırım 10.2'nin yeni bir sürümü çıkmış. Deneyen oldu mu acaba ?

yeni sürümde tuş ışığı hataları düzeltilmiş ben kullanıyorum şu an eski sürümlere göre daha hızlı ayrıca bende hiç reset atmadı telefon orjinal klavye güzel zaten ben onu kullanıyorum 3. yazdığın bi hata değil her tema her cm sürümüne olacak diye bir şeyde yok zaten tema olarak @The Leon un bana önerdiği alloy orange theme yi öneririm gayet güzel (çalıntı yapmış olmayalım )bu arada team canjica bana kadar teşekkür etse az gerçekten de her yoruma karşı adamların romlarını savunuyoruz burda