Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Teşekkürler.Gps pek önemli değil
yalnız eğer romu kurduğunda cihazın ilk açılışında hiç bir şeye basma ilk olarak ses kısmaya bas sadece başlangıçta cihazın sesi çıkmıyor nedense ama bi daha hiç ses sorunu ortaya çıkmıyo sadece en başta var sadece

Tepkiler: Portagas

Portagas

Üye
Bir kez basmak yeter mi yoksa basılı mı tutacam?

Sayın Androidçi

Yazılım Takip Sistemi ekiplerin 1 haftalık izlemeleri doğrultusunda 1 ay içerisinde 27 kere yazılım değiştirdiğiniz tespit edilmiş ve 1500TL para cezasına çarptırılmış bulunmaktasınız.Lütfen telefonunuza daha fazla yazılım flaşlamayın GB de iseniz 1 ay GB de kalın JB de iseniz geçmeyin aksi takdirde cezanız ikiye katlanacaktır

Türk Androloji Derneği

Konu Sahibi

Allah allah. Nerden geldi bu yazı ?

?

Merhaba arkadaşlar. 4.1.2 Jelly bean için hangi romu önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır. Direk odinle yükleyebilirsiniz.

desRon

Üye
benim telefon 10.2 ye düşman arkads yemiyor acılmıyor telefon bide 10.1 denicem oda olmazsa pac oda olmazsa cm 10 devam

benim telefon 10.2 ye düşman arkads yemiyor acılmıyor telefon bide 10.1 denicem oda olmazsa pac oda olmazsa cm 10 devam
Bi türlü anlamadım arkadaş şimdiye kadar cm 10.2 yi tek çalıştırabilen ben miyim yani 29 ekim sürümüde sorunsuz çalışıyor daha az önce denedim bilginize

desRon

Üye
yok benım telefon cm de 10 dan sonrasında acılmıyor ama pac sürümünde calısıyor bilmiyorum az tam bi stabil olursa pac kullanıcam ne yapalım

desRon

Üye
gb de touchwiz 5 olsa acımam ama ben touchwiz 5 siz yapamıyorum gb nin temada bayıyor benı görsellik seven biriyim oyunu zaten pc dede oynuyorum subway felan oynasam yeter telde o yüzde jb forever benım için bana cm 10 için sağlam bi lock screen bulabilcek varmı ve ya touchwiz 5 lock screen oluyorsa cm10 a cok güzelolur 1 tane yukledim hafıza kartını görmüyor tel onu yukleyince acil yardım

aynen daha iyisi çıkana kadar forever gb
cm 10.2 nin lock screen i bi başka

desRon

Üye
aga ben işte o lock screenden nefret ediyorum touchwiz olucak bana boyle direk kaydırıcam istediğim yerden acılıcak öyle bişey lazım

emir buglar aynımı hala10.2 de ha bu arada tw teması buldum gb ye güzel oldu

PAC yazilimi pismanliktir ben kullndim orayuz deisikti