The Shadow
Üye
hangi gapps ı kurduysan boşver bunu kur daha yeni zaten :gaza geldim yüklücem
yeniden indireyim bi dosyalarıda adil kullanım kotasına tükürdüğümün interneti ne güzel 1.5 mb la çöküyordum benşimdi yeni tr jb yi yüklemeye baslıyorum odinden sonra cwmden akıcam sonucları söylerimsonuc gene fail cm 10.2 benim telde olmuyor
Anaa bende kullanıyodum ne tesadüf.ne tesadüf bende i8160 kullanıyorum
haha cok komiksiniz genclerde yardımlasma bolumu değilmiydi bura cm 10.2 de tel dowload mod haricine gecmiyor cm 10da kaldım
sakindostum yalanmı söyleyeceğim yüklüyorum ne telefon acılıyor nede recovery e giriyor sadece download moddan stock rom yükleme sansım kalıyor
ilerki versiyonlar çıkmayacak diye biliyorum xda daki konuda next version un altında none yazıyodu şimdilik ama inş. çıkar bende bekliyom çıksın anında kuracam yeni versiyonuaga cm10dan sonra ben cmyi bırakamam D: adam gibi yuklenmesi lazım cm 10.2 nin ilerleyen versiyonları kurabilirim inş
olabilirillaki bugları felan fixlerler bi bende yoktur büyük ihtimal bende yoktur sadece bu sorun
yeni sürüm cm 10.2 :illaki bugları felan fixlerler bi bende yoktur büyük ihtimal bende yoktur sadece bu sorun
aynısı hiç bir fark yok denedim sorunsuz çalışıyorsen bi dene ona göre bende yumulurum o sürüme
Hocam bu romu kurduktan sonra ses için falan başka şeyler kurmak gerekiyor mu?olabilirbilemem
yeni sürüm cm 10.2 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben denemedim bilmiyom ama belki çalıştırabilirsininsin denicem zaten bende hemen
ses sorunu yok onun yerine gps sorunu varHocam bu romu kurduktan sonra ses için falan başka şeyler kurmak gerekiyor mu?
Teşekkürler.Gps pek önemli değilses sorunu yok onun yerine gps sorunu varonun için bulduğum fixlerin de hiçbiri çalışmadı henüz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?