Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

desRon

Üye
yeniden indireyim bi dosyalarıda adil kullanım kotasına tükürdüğümün interneti ne güzel 1.5 mb la çöküyordum benşimdi yeni tr jb yi yüklemeye baslıyorum odinden sonra cwmden akıcam sonucları söylerim sonuc gene fail cm 10.2 benim telde olmuyor

i8159 falan mı kullanıyosun acaba

desRon

Üye
haha cok komiksiniz genclerde yardımlasma bolumu değilmiydi bura cm 10.2 de tel dowload mod haricine gecmiyor cm 10da kaldım

haha cok komiksiniz genclerde yardımlasma bolumu değilmiydi bura cm 10.2 de tel dowload mod haricine gecmiyor cm 10da kaldım
hard brick olmayıp da recovery e giremeyen ace 2 mi olurmuş be yapacak bişey yok istediğini baştan kuracan işte tekrar

desRon

Üye
dostum yalanmı söyleyeceğim yüklüyorum ne telefon acılıyor nede recovery e giriyor sadece download moddan stock rom yükleme sansım kalıyor

dostum yalanmı söyleyeceğim yüklüyorum ne telefon acılıyor nede recovery e giriyor sadece download moddan stock rom yükleme sansım kalıyor
sakin şaka yapıyoz burda hemen gerilme ben şimdi seni uzun uzun baymayım boşver işte salla gitsin cm 10.2 haricinde bi rom yükle sende

desRon

Üye
aga cm10dan sonra ben cmyi bırakamam D: adam gibi yuklenmesi lazım cm 10.2 nin ilerleyen versiyonları kurabilirim inş

aga cm10dan sonra ben cmyi bırakamam D: adam gibi yuklenmesi lazım cm 10.2 nin ilerleyen versiyonları kurabilirim inş
ilerki versiyonlar çıkmayacak diye biliyorum xda daki konuda next version un altında none yazıyodu şimdilik ama inş. çıkar bende bekliyom çıksın anında kuracam yeni versiyonu

desRon

Üye
illaki bugları felan fixlerler bi bende yoktur büyük ihtimal bende yoktur sadece bu sorun

desRon

Üye
sen bi dene ona göre bende yumulurum o sürüme

desRon

Üye
iyi o zaman ben eve gectiğimde yüklerim ve de inş calısır

Portagas

Üye
olabilir bilemem
yeni sürüm cm 10.2 :
ben denemedim bilmiyom ama belki çalıştırabilirsin insin denicem zaten bende hemen
Hocam bu romu kurduktan sonra ses için falan başka şeyler kurmak gerekiyor mu?