Haber Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5 2016 Versiyon Görselleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5 2016 Versiyon Görselleri Sızdırıldı
Yeni nesil galaxy a3 ve a5 :hmmm motorola özentisi gibi yeni nesil :ehe


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un 2016 model Galaxy A3 ve Galaxy A5 akıllı telefonlarına ait görseller sızdırıldı.


Samsung, üst seviyede kötü giden satışlarını Galaxy A serisi ile artırmayı planlıyor. Bunun için 2016 yılına yeni A serisi akıllı telefonlarını hazırlayan Samsung’un Galaxy A3 ve Galaxy A5 akıllı telefonlarına ait olduğu iddia edilen görseller internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy Golden 3, TENAA’da ortaya çıktı
Tasarımlarında Samsung’un amiral gemi akıllı telefonları Galaxy Note 5 ve Galaxy S6’dan esinlenildiği her halinden belli olan Galaxy A3 ve Galaxy A5, metal çerçeveli gövde ile geliyor. Görsellere bakılırsa yeni versiyonlarında ekran boyutunun değişmeyeceğini varsayabileceğimiz Galaxy A3 4.5 inç ekran ve Galaxy A5 ise 5 inç büyüklüğünde ve Gorilla Glass korumalı ekranlarla gelecek.



Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5’in teknik özellikleri ile ilgili en azından şimdilik herhangi bir bilgi sızdırılmadı. Fakat yapılan tahminlere göre yıl sonundan önce Galaxy A3 ve Galaxy A5’in 2016 versiyonlarının raflardaki yerini alması bekleniyor. Ayrıca Samsung’un aynı dönemlerde Galaxy Note 10.1’in de yeni bir versiyonu gün yüzüne çıkartma planları olduğu biliniyor.

Samsung, özellikle Galaxy S4 ile başlayan ve GalaxyS6’ya kadar devam eden dönemde ciddi oranda pazar payı kaybına uğradı. Buna bağlı olarak önemli ölçüde gelirleri de düşen Güney Koreli üretici düşük maliyetli orta ve alt seviye akıllı telefonlara ağırlık vermeye başladı. Bu stratejinin bir sonucu olarak da Galaxy A serisi akıllı telefonlar ortaya çıktı.


Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5 2016 Versiyon Görselleri Sızdırıldı - MaxiCep
 


Emre

Üye
Bildiğin iphone 6 çakması.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Go home samsung
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Sony gibi güçlü mini boyutlu cihaz yapmadığı sürece alınmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony gibi güçlü mini boyutlu cihaz yapmadığı sürece alınmaz
aynen işte bu işlerde böyle her firma açığı olan bi tarafı kapatıyor küçük ama güçlü cihaz isteyenler compact alıyor vs
 


Üst Alt