meme4
Üye
samsung galaxy 551 nasıl
bu telefonu alcamda şimdi 470 tl 400 tl ye gerilemesini bekliyorum
yeni telefonlar çıksında bu telefonunu fiyatı düssün diye bekliyorum apple iphone 5 çıkartmadı gitti
neyse konuya geçelim nasıl telefon alınır mı sizce bazıları bayılıyor övüyor bazılarıda böyle telefon mu olur diyor bende olumlu veya olumsuz bir sonuç elde edemedim gitti ben bu telefonu alırsam :
Android Marketten uygulamaları rahatlıkla indirebilir miyim
Youtube dan kasma vb olmadan video açar mı tam ekran video izleyebiliyormuyuz
facebook vb sitelerden video izlemek istiyorum ama cihazım işlemcisi düşük bu yüzden flash destegi malesef yok yüklesen bile çalışmıyormuş ben bi tarayıcıyla (opera mini gibi hızlı olan, bolt demeyin bolt çok yavaş ve bir çok hatası var)video izleyebilir miyim tam ekran bu cihaz uçuk fiyatı 470 tl hiç bişeside yok malesef o yüzden para mı iyi bişeye yatırmak istiyorum bu gibi isteklerimi karşılamazsa bu cihazı almam
yeni telefonlar çıksında bu telefonunu fiyatı düssün diye bekliyorum apple iphone 5 çıkartmadı gitti
neyse konuya geçelim nasıl telefon alınır mı sizce bazıları bayılıyor övüyor bazılarıda böyle telefon mu olur diyor bende olumlu veya olumsuz bir sonuç elde edemedim gitti ben bu telefonu alırsam :Android Marketten uygulamaları rahatlıkla indirebilir miyim
Youtube dan kasma vb olmadan video açar mı tam ekran video izleyebiliyormuyuz
facebook vb sitelerden video izlemek istiyorum ama cihazım işlemcisi düşük bu yüzden flash destegi malesef yok yüklesen bile çalışmıyormuş ben bi tarayıcıyla (opera mini gibi hızlı olan, bolt demeyin bolt çok yavaş ve bir çok hatası var)video izleyebilir miyim tam ekran bu cihaz uçuk fiyatı 470 tl hiç bişeside yok malesef o yüzden para mı iyi bişeye yatırmak istiyorum bu gibi isteklerimi karşılamazsa bu cihazı almam
market konusu zaten cok kollay google a yazman yeterli olacaktir galaxy 551 market acma diyerek