samsung galaxy 551 nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy 551 nasıl
bu telefonu alcamda şimdi 470 tl 400 tl ye gerilemesini bekliyorum :D yeni telefonlar çıksında bu telefonunu fiyatı düssün diye bekliyorum apple iphone 5 çıkartmadı gitti :s neyse konuya geçelim nasıl telefon alınır mı sizce bazıları bayılıyor övüyor bazılarıda böyle telefon mu olur diyor bende olumlu veya olumsuz bir sonuç elde edemedim gitti ben bu telefonu alırsam :

Android Marketten uygulamaları rahatlıkla indirebilir miyim

Youtube dan kasma vb olmadan video açar mı tam ekran video izleyebiliyormuyuz

facebook vb sitelerden video izlemek istiyorum ama cihazım işlemcisi düşük bu yüzden flash destegi malesef yok yüklesen bile çalışmıyormuş ben bi tarayıcıyla (opera mini gibi hızlı olan, bolt demeyin bolt çok yavaş ve bir çok hatası var)video izleyebilir miyim tam ekran bu cihaz uçuk fiyatı 470 tl hiç bişeside yok malesef o yüzden para mı iyi bişeye yatırmak istiyorum bu gibi isteklerimi karşılamazsa bu cihazı almam

umutku84

umutku84

Üye
551 yerine gioyu düşün bence 800 mhz hızı var sırf kılavye için almıyosan bence gio al

----------Eklendi @ 18:26:19 ---------- Yazıldı @ 18:25:00 ----------

ve android marketten uygulama indirebilirsin. youtube'dan da istediğini izleyebilirsin tam ekran gioda da 551de de

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
551 yerine gioyu düşün bence 800 mhz hızı var sırf kılavye için almıyosan bence gio al

----------Eklendi @ 18:26:19 ---------- Yazıldı @ 18:25:00 ----------

ve android marketten uygulama indirebilirsin. youtube'dan da istediğini izleyebilirsin tam ekran gioda da 551de de

bilgilerini benle paylaştıgın için teşekkürler klavye hoşuma gidiyor şuan dokunmatik telefonum var ama memnun degilim sms de çok zorlanıyorum ama dokunmatiktende vaz geçemiyorum bende böyle bir telefon alma geregi hissettim 3 sorumuda biri cevaplarsa çok makbule geçer

1ht1baron

Üye
suan 551 den yaziyorum ve super bi telefon facebook ve youtube dan takilmadan video izleye bilirsin klavyesi gercekten iyi hatta super ben facebook youtube ve bircok sitedeki videoyu skyfire yardimi ile izliyorum sorunsuz dun vatandaki %25 indirimi kacirdin ben 449 a almistim 1 ay once gene %25 indirim vardi :) market konusu zaten cok kollay google a yazman yeterli olacaktir galaxy 551 market acma diyerek :)

inmkanin varsa daha ust model al ama param yok diyorsan en ideal telefon bu

----------Eklendi @ 21:42:56 ---------- Yazıldı @ 21:32:11 ----------

1. sorun marketten ucretsizlari indire bilrsin ama blackmarket ten paralilarida ucretsiz indire bilirsin

2. sorun youtubedan tam ekran izleye bilirsin hd ye tikladiginda

3.facebook for android i indireerek izleye bilirsin tam ekran ....

adobe flash player bu telefonlara olmuyor verim li calisa bilmesi icin 1 ghz islemci olmasi lazim ki onlarin fiyatini sen dusun

TheCower

TheCower

Üye
Ben elime alıp inceledim bunu. Öyle bi fırsatım oldu yani. Güzel yani klavyesi çok şık. Ama şarj konusunda sıkıntılı bir telefon. Android işletim sistemi olduğu için yanlış hatırlamıyorsam 167 mb gibi bir ram kullanımı mevcut. Her akşam şarja koyduğunu söylüyor kuzenim. Üstelik ne widget ne de başka uygulama çalıştırmıyordu. Ses kalitesi 5130 dan iyi değil gibi alıştım ben ondan olabilir. Dokunmatigi hassas. Işlemcisi zayıf ve bence burdan kaybediyor.

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için teşekkürler kullanan arkadaşların bilgileri aktarması çok iyi ama kullanmayıp hatta görmeyip gelip burda kullandım kötü vb bişe diyorsanız gerçekten yazık çünkü yanlış olumsuz yorumlar beni üründen sogutabilir bilenler yazsınlar lütfen bilgi paylaşımına devam edelim sizce alınır mı

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu cihaz beklentilerini karşılamaz.

gitarsist

gitarsist

Üye
benim arkadaşta da var takas teklif ettim. eğer alırsam inceleme yaparak merak ettiklerini yazacağım. daha önce alıp kullandım klavye gerçekten rahat ettiriyor insanı. dokunmatiği güzel fakat işlemci için bir şey diyemem. android olması iyi.
benim de bir sorum olacak. kaliteli oyunları bu telefonda oynayabilir miyim ? kaliteli derken en çok tercih edilen, popüler oyunlar.

----------Eklendi @ 18:23:12 ---------- Yazıldı @ 18:19:43 ----------

flash player için yüklenebilir diye düşünüyorum. android 2,2 ve 600 mhz var. T20 de 600 mhz ve flash player yükleniyor.

umutku84

umutku84

Üye
benim arkadaşta da var takas teklif ettim. eğer alırsam inceleme yaparak merak ettiklerini yazacağım. daha önce alıp kullandım klavye gerçekten rahat ettiriyor insanı. dokunmatiği güzel fakat işlemci için bir şey diyemem. android olması iyi.benim de bir sorum olacak. kaliteli oyunları bu telefonda oynayabilir miyim ? kaliteli derken en çok tercih edilen, popüler oyunlar.----------Eklendi @ 18:23:12 ---------- Yazıldı @ 18:19:43 ----------flash player için yüklenebilir diye düşünüyorum. android 2,2 ve 600 mhz var. T20 de 600 mhz ve flash player yükleniyor.
Gio 800 mhz android 2.2 flash player desteklemiyo 551in desteklemesi imkansız oyun olarak hd oyunlar hariç çoğu oyunu açar

gitarsist

gitarsist

Üye
teşekkürler.

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için teşekkürler bizde flash destekli bir tarayıcı kullanarak video açarız :D sorun olmaz ben bi telefona flash player için 1500 lira veremem bu telefonu hemen almak isteyen darty baksın 470 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt