samsung galaxy 2 ye alfanumerik klavye yüklenebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy 2 ye alfanumerik klavye yüklenebilir mi?
arkadaşlar ben telefon alıcam ama karar veremedim ben çok mesajlaşan birisiyim uqerty klavye ile rahat yazamıyorum özellikle dışarda hareket halindeyken.sizden isteğim bu androidli cihaza alfanumerik klavye yüklenebilir mi?

yani alttaki resimdeki gibi klavye mesajlarda kullanabilsem yeter.

FQXT

FQXT

Üye
buyur bakalım yabancı sıte reklama gırmez sanırım

--------------- Ekleme ---------------

barkoda okut yukle

neyse program ,upload ettim al bakalım

• Beğen
Tepkiler: uyduturk
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
açayip yardımcı oldun bana sayende androide ısınmaya başladım teşekkürler.peki bu kalavye her android 2.3 cihaza uyar mı? bide turkçe t9 destekliyor mu bu verdiğin numberpad klavye?

FQXT

FQXT

Üye
Türkçe desteği yok sanırım ,2.3 te çalışır gibime geliyor çalışmassa ona uygun versiyonu bulur eklerim zaten sorun degil... Sanırım bunun gibi başka klavyelerde vardı zamanım olursa bakarım buraya eklerım ..

Yalnız linkteki upload ettiğim program ..sitedeki kısıtlı sitedekini indirmesin diger arkadaslar..

linkteki tam sürüm onu ındırın

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi

bu videonun 7.36 dakikadaki klavye orjinal içinde bulunan klavyemi sonradan mı yüklenmiş acaba?

eizo33

eizo33

Üye

bu videonun 7.36 dakikadaki klavye orjinal içinde bulunan klavyemi sonradan mı yüklenmiş acaba?
büyük ihtimal kendinde yüklüdür çünkü telefon ilk defa tanıtılıyor.Belkide Samsung yetkilileri telefonu tanıtmadan önce yüklemiş olabilirler.Zaten yüklemek o kadar zor değil:ehe

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
bu klavyeye baktımda android markette bulamadım.bu telefonu baya baya sevdim ben :D:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt