samsung f480 dokunmatik ekranda hata !

Sponsorlu Bağlantılar

crazyboy-212

Üye
    Konu Sahibi
samsung f480 dokunmatik ekranda hata !
selamlar, samsung f480 telefonda versiyon güncellemesi yaptım ve dokunmatik ekran kafayı yedi, ekranın alt tarafına bastığımda üst tarafta bir yere dokunmuşum gibi algılıyor.. bi yardım edebilecek msinz? birde bu güncellemeleri denedim ancak pek verim alamadım, kamera hatası var diye güncelleme yaptım kamera da düzelmedi üstüne birde dokunmatik ekran arıza çıkardı. garanti yoktur telefonda servise gönderin demeyin lütfen

crazyboy-212

Üye
    Konu Sahibi
bu linkten indiremedim acaba alternatif birşey varmı? yada google da ne diye aramam gerekiyor ?

crazyboy-212

Üye
    Konu Sahibi
acaba yardımcı olabilecek birisi varmıydı ? hala sorunum çözülmedi :(

serseri_3737

Üye
kardes sorun bende de oldu ne yaptısam duzelmedı versıyon ıle alakası asla yok onu yapmasının sebeblerı sarjın orjınal degılse zamanla dokunmatıgı bozuyor versıyon atayım duzelır fortmat atayım vs dusunme tek yapman dokunmatıgı degıstırmen ben kendım aldım dokunmatıgı 35ıraya kendım takdım sorun kalmadı telefon ncularda 50 60 arası degıstırıyor fazla fıyat soylıyende var sorun kalmaz bende kafayı yıyordum dokunmatık yuzunden ins seninde duzelir

crazyboy-212

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş bir çözüm bulamadım anakartı değiştirdiler.. dokunmatıkte bi sorun yoktu, muhtemelen seninde anakartta bi bozulma oldu, versyion yüklemeye çalıştıysan ondan olmuş olabilri

hmzky111

Üye
arkdaşlar ben de samsung f 480 var telefonla 5 10 dk uğraşınca dokuynmatik kndi kendine hareket edior ne yapmam gerekior

• Beğen
Tepkiler: mashan
mashan

mashan

Üye
selam arkadaşlar f 480 mesaj yazarken birden saçmalamaya başlıyor kendi kendine basıyor siliyor vs telefon darbe,su vs gibi bir skıntısı yok ve orjinal kaçaktır(spot) versiyon denedim f480xxhj4 denedim sorun düzelmedi stabil çalışan bir versiyon tavsiyeniz varmı yada başka bir yöntemi varmı ?
kaçgün oldu ugraşıyorum versiyon yüklüyorum farklı farklı kimi versiyonlar 10 dk kimi versiyonlar 1-2 dk içinde eski hatayı veriyor şarjım orjinal bu arada ustalar ilginiz için teşekkürler....

memoly911

Üye
acaba yardımcı olabilecek birisi varmıydı ? hala sorunum çözülmedi :(

arkadaşım senin dokunmatik buyuk bır ıhtımalle sağlam derım ben 5-6 defa karsılastım bunun sebebı nemden dolayı yada ıslak elle dokunmaktan dolayı telefonun sarj soketı arıza verıyor kısadevre ye dusuyor yada yan sanayı sarj cıhazı kullanmandan dolayı telefon kısa devreye duşuyor ve kendını usb moduna alıyor doğal olarak usb modunda cıhazın dokunmatıgı calısmıyor
oncelıkle sarj soketını ve cevresını ıyıce tınerle temıxle o da olmazssa degıstır yok eger oda olmadı dersen verdıgım sekıle bakıp o parcayı degısmen olacaktır sonucu tekrar yazarsın

Üst Alt