Samsung F480 5mpx Kamera mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16bar16

16bar16

Üye
    Konu Sahibi
Samsung F480 5mpx Kamera mı??
Arkadaşlar ben bu telefonu daha yeni aldım özlelliklerinde 5mpx kamera yazıyordu aldığımda bi kaç fotoğraf çektim ama okadar net ve iyi çekmedi...Bunun nedeni ne arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Yoksa biraz aayar mı çekmek gerekiyor??:allalla:

thevahsi

Üye
ayarlarına bak birde sonuçta bi çep telefonu pcde bakarken büyüterek bakma orjinal haline bak yada çektiğin resmi burada yayınlar bakalım bende var gayat iyi...

16bar16

16bar16

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşım sağol

dsuat26

Üye
bndede aynı sorn var 6300 bile daha güzel fotograf çekiyor bir türlü anlamadım 5mp olayını ayarları nasıl olması faydalı daha yardımcı olabilirmisinz

ayrinti28

ayrinti28

Üye
fotolar gayet net ama aynı şeyi kamera çekimi için söyliyemiyeceğim arkadaşın dediği gibi nihayetinde bir telefon ..

n_mustafa

Üye
Bendede f480 var gerçekten berbat bir foto çekim kalitesine sahip...
Ses desen oda yok bendeki spot ondanmı kaynaklanıyor acaba bilmiyorum ...

-Eğer bilen varsa söylesin lütfen spot telefonların genelinin kamera kalitesi düşükmü ?
birde spot f480 in İkinci eli ne kadar fiyata satılabilir ?-
Satmayı düşünüyorum
Aldığıma geçekten pişmanım bir tek sevdiğim özelliği var oda dokunmatiğinin hızlı olması

16bar16

16bar16

Üye
    Konu Sahibi
Evet dogru Samsung f480 çok iyi çekemiyor ama Samsung f480i çok güzel çekiyor bu telefonlar birbirinr çok benziyorlar asılı f480i

ardaabrek

Üye
arkadaşlar samsung f480 im vbar gittigidiyordan aldım garantisiz bataryası ojinal olmadıgından sarjı cok az gidiyor birde kamerası bozuldu kamera başarısız diyor bununla ilgili bilgisi olan varsa mesaj atarsa sevinirim teşekkurler

OğuzcanAbi

Üye
5mpx :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt