Samsung e250i Live Messenjer Ayda Sadece 15 Kontör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vasel

Üye
    Konu Sahibi
Samsung e250i Live Messenjer Ayda Sadece 15 Kontör
Evet Arkadaşlar Bütün Forumlarda Msn Yaz 7777 Gönder Diyorlar Bu Doğru Ama Ayarları Kimseden Öğrenemedik Bir İsan Çıkıp Demedi Bende Çok Girmek İstiyordum Msnye Ve Artık Buldum Ve En Güvendiğim Cep Telefonu Forum Sitesine Arkadaşlarıma Yardımcı Olmak İçin Açıklıyorum

Msn Yazıp 7777 gonderiyoruz Daha Sonra Turkcell-im Den Mesaj Geliyor Bu Adresten İNdirin Die Sizi Türkcell-im Sayfasına YönlendiriyoR İndiriyoruz Ve Bu KadaR

Şimdi Yapmamız Sadece Gereken İndirdiğimiz Messenjer Sağ Tıklayarak Şebeke Ayarlarına Gelelim

En Önemli Bölüm Bura Kimsede Yok Herkes Yanlış Veriyorlar Bizzat Müşteri Servisini Aradım 10 dk Lık Bir Bilgi Aldım

Evet APN Bölümüne Küçük Harflerle : turkcell-tim ( Bakın turkcell-im) Değil turkcell-tim Tim Olcak Sonu

Oturum Kimliği Şifre Boş Olacak Proxy Devre Dışı Olacak Ve Olay Bitecek

Deneyen Yazsın İlgili Moderatör Arkadaşım Sabitlerse Bilmeyen Arkadaşlara Yararlı olur Hepinize İyi Günler

vasel

Üye
    Konu Sahibi
Bi Yorum da Yokmu Yha O kadaR Arıorsunuz Sonra Tsk Yok Cok Ayıp Bizler Sizin İçin Uğraşıyoruz

cecman

cecman

Üye
kurmayın boşun aii çalışmıo sorun verio

oflu250

oflu250

Üye
neee 15 kontrmu 1 ayda haa yok yav en iyisi at kanka msn yi rahat et saatlerce kalsan bile 2 kontr

c4mb4zz

Üye
avea da yokmu

vasel

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Böle ÇalışıoR %100

ApoBar

Üye
ya beyler.ben avealym kanka msn telefonmda kurdukdan sonra avea internet paketı almadan gırersem cok mu kontor gıdder yok sa aynı sey mı oLur?

dsfc

Üye
ben bu dediğini çok önceden kullanmıştım evet çalışıyo hemde çok kaliteli

razorcannn

Üye
slm arkadaşlar benim sansung e250i tlf fonum var oyun için tema oyun bulursanın yolayabiliirmisiniz yada nerden bulacagımı biliyorsanız yazın şimdiden teşekkür msnem [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt