Samsung E250'de Tema Resim JAR - SIS ve Program...

Sponsorlu Bağlantılar

Tunahanangelina

Tunahanangelina

Üye
    Konu Sahibi
Samsung E250'de Tema Resim JAR - SIS ve Program...
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Herkese Ben Tunahan
Samsung E250 Telefonda SIS dosyası olarak bir tema atıyorum açmıyor bide jar dosyası atıyorum onuda açmıyor bunları nasıl açabilirim telefona nasıl program yükleyebilirim birde Desteklenmeyen İçerik dediği zaman onunla ilgili bir program yükleyebilirmiyim ? Bilen varsa yardımcı olsun teşekkürler...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maalesef E-250 Symbian değil , java program desteklemesi de çok kısıtlı .. wap.cepsitesi.com a cebinizden girerek ancak bişeyler indirebilirsiniz.

Tunahanangelina

Tunahanangelina

Üye
    Konu Sahibi
Ama Bunları Deneyenler Varmış Bilen Varsa Yazabilirmi

--------------- Ekleme ---------------

Zaten Symbian Olsaydı Daha İyi Olurdu :) Dimi E250 Bütün Herşeyi JAVA ile Destekliyo Orası Kötü İşte

Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
Arkadaşım forumda var zaten e250ye oyun yükleme resimli anlatım

ada965

Üye
ah be kardeşim neden e250 aldın yeni 6600 aldım e250 vardı çoğu şeyi desteklemiyor ayrıca sadece waptan (pc den zar zor yükleniyor)
pc den yüklemek için bağlantı kablosuyla java dünyasına yüklemen lazım karta atınca olmaz ayrıca pc studuo programını kullan:oke:

harti212

Üye
sis i bi şekilde E250 de çalıştıracak program yokmu jad uzantılı
(yani demek istediğim dosyayı kurduktan sonra sis desteklemeye başlaması) böyle bişey arıyom!

Bora

Bora

Üye
sis i bi şekilde E250 de çalıştıracak program yokmu jad uzantılı
(yani demek istediğim dosyayı kurduktan sonra sis desteklemeye başlaması) böyle bişey arıyom!

Böyle birşeyin olması imkansızdır daha önce uzun uzun anlatmıştım biryerde nedenlerini. Ama yerini bulamadım

pkl

Üye
ee samsung bu dandik kardeşim

byzeyit

Üye
istedimiz yokki burda yahuuu

umut erdem

Üye
e250 ye sadece waptan indirme yapabilirsiniz. yani karta atarsanız yüklemez

darkkahraman

Üye
jar dosyalarını jada çevirip telefona atarsan telefon açar benimde önceki telefonum e250 di çok zor yükledim ama sonunda yaptım :) sadece jadları açıyor jad maker ı internetten indirirsen jarları çevirir ama samsung sis programlarını açmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt