samsung E250....

Sponsorlu Bağlantılar

onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
samsung E250....
babam samsung e250 kullaniyo 1tane daha samsungu var bataryaliri diş gorunus olarak ayni nasil ayirt edicem e250nin bataryasinin bi modeli yokmudur bulmadim kullanan arkadaslar model versin bende ona gore takiyim yardim lutfen

Ozan

Ozan

Admin
Bataryanın üstünde Seri Numarası olması gerekiyor ama varmı yok mu tam emin degilim hiç kullanmadıgımdan. Seri numarası olmasa da her bataryada eşşiz ve birbirinden farklı bir numara olması gerek mutlaka orjinal ise.

*Konu samsung bölümüne taşındı

onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
orjinal seri numarasida var ama hangisi hangi telefonun sorun orda bir e250 kullanicisi batarya modelini yazarsa is biticek sanirim

eger dedigin gibiyse ayvayi yedik :D:D

Ozan

Ozan

Admin
Bataryanın üstünde hangi telefona ait oldugu yazmaz eğer onu ögrenmek istiyorsan.

Yani batarya sadece özel bir koda sahiptir, telefonun bir parçası degildir.
Karıştı ise yapacak birşey yok pek :)

onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
yok ben soyle dusundum nokialarda hani bl-5 mesela 7-8 model icin kullanilir bl-5c 3-2 model icin kullanilir eger iki batrayayida birbiri yerine kullana biliyosam sorun yok :D:D

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Bu Kadar Kolay Bi Soru Olamaz :) :) :) Seri Number'lere Baktınmı ?

kEciSakaL

Üye
bir sorum olacak: bu e 250'ye data kablosu vermediler, ben de başka bir samsung'un data kablosunu aldım ama işimi görmüyor, cd de gerekiyor sanırım... nasıl halledebilirim?

cracker23

Üye
e250 için data kablosu yok diye biliyorum..ama ne kadar doğrudur pek eminde değilim acıkcasi..bilgisayara bağlanmak için bluetooth kullanmak daha kolay oluyor sanki..

hasan__3

Üye
e250 ses sifresi *#0206*8378#

looruss

Üye
çokk dehişik bişi buuuyaaa kardeşş ler yinede tşk ederimm :)

erendou

erendou

Üye
arkadaşım e 250 uyumlu bataryaların arkasında TYPE:3.7 Li-ion yazar ama iksindede yazıyorsa ikiside uyumludur bi sorun çıkarmazz

--------------- Ekleme ---------------

bir sorum olacak: bu e 250'ye data kablosu vermediler, ben de başka bir samsung'un data kablosunu aldım ama işimi görmüyor, cd de gerekiyor sanırım... nasıl halledebilirim?
eger kablonun ucu e250 ye giriyorsa işini görür anlatım burda var:http://www.maxicep.com/samsung/e900...efonlara-java-oyun-yukleme-resimli-37989.html

--------------- Ekleme ---------------

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
güzel

yvz09

yvz09

Üye
merhaba bende yurt dışından gelen bir samsung i 7500 galaxy var güvenlik kodu istiyor nasil acılıyor bilen var mı yardımcı olur sanız sevınırım

furmania

furmania

Üye
saol

Burak

Üye
Kardesim ses kodu falan yazmayın tele sonra patlıyor.servise veriyosun iki saat lagaluga yapıolar en iyisi aynı haliyle kullanmak ses falan açmayın ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt