Samsung E250 şifreleri

Sponsorlu Bağlantılar

thetohoks

Üye
ya şu batarya süresini uzatma şifresini bi söylesen çok iyi olur

cezaci_35

cezaci_35

Üye
ben yazıyom *#8999*sonra --------- şeyler çıkıyo

derbeder195

Üye
ses sıfersı dogrudur:)

leo&deo

Üye
birde *#0260*8378# var bazısında bu ; bazısındada bu *#8999*8378# sonra bekliyorsun geliyor kendisidonanım testine ordan ses ayarları ve tüm hapsindeki kulak kazançlarının isterseniz 15 yapın ama hopörlör patlar bence 14 yapın ayrıca 15 de söyledikleri anlaşılmıyo
:oke:

gökhan0708

Üye
millet menüde gzmeyi bln wrsa yzsn

furmania

furmania

Üye
kodlar işime yaramadı malesef

musti115

Üye
:nono: hiç güzel değil

ozgeertogan

Üye
8 tane 0 oluo ama bnde olmadı

ha_san_277

Üye
e250 sim kilidi istiyor ne yapmalıyım? şimdiden tşkler

HASAN34-54

Üye
kardeş ses açmayı biliodum ama unutuum k.bakma:ehe:islik:):turkiye::gun1::biggrin::konus::polis::bakim::bud::eller::seytan6::muha:

esmerguzeli

Üye
yha ben simkilidimi unuttum ne yapmam lasım yardımcı olurmusunuz bana

yunus_duygu

Üye
*#0206*8378# buyrun arkadaslar:oke::oke::megafon::megafon:

--------------- Ekleme ---------------

elinize kolunuza sağlıkk arkadaslarr

firekanunii

Üye
kardes ses şifresi *#0206*8378# iki kere 2 ye bas sonra ordan 13 e gel gir orda 11 yazı onu 13 yaap iyi olur

houtyou

Üye
arkadaslar bendeki e 250nin seside çok az çıkıyor.çok fazla bilgimde yok bu telefon hakkında.orda verdiğiniz şifreyi girmeye çalıştığımda izinsiz diye bir yazı çıkıyor.nasıl yapabilirim anlatabilirmisiniz rica etsem?

samimxx

Üye
yha off millet kilit kodu istiyo açamadım bitrlü :(:(

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
*#8999*8378# ses yükseltme kodu orda sayfa açılıyo donanım testine gir ses ayarları yazıyo hepsinde kulak kazancını yükselt en son 15 ama 15 yapma hopörleri patlatır
kardesım madem patlatırsın dıyorsun nıye kodu verıyorsun smdı yapıp patlatsa vebalı senın boynuna:@

abbas43

Üye
arkadaşlar siz biraz amatörsünüz galiba eğer takıldığınız bi şey olursa bana özelden mesaj atın.

ihsan00

Üye
abi kızağı kapatınca tuş kilidi kilitlenmiyoR :(((

eyilmaz124

Üye
*#0206*8378# yaz bi menü gelicek normal ses ayarlarını seç ordan ISS NORMAL 2 yi seç ve orda en altta 1850 yazan değeri 2500 yap ses yükselecektir tek bir cızırti bile olmaz kesinlikle.. 2500 yaptıgında ses gayet güzel ve yüksek çıkar fakat diger ayarlara dokunma ve 2500 den fazla yapma hoparlör patlar :)

hanlimurat

hanlimurat

Üye
tşkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr