samsung e250 oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

6RapAction9

6RapAction9

Üye
    Konu Sahibi
samsung e250 oyun yükleme
Eğer fazla birşey bilmiyorsanız kulaktan dolma bilgilerle kendiniz yapmadan denemeden buraya yazmazsanız daha iyi olur. Yakın arkadaşım E900 için oyun yüklemesi yapacakmış. Soft Format kodunu girince sim kartı dahil bütün bilgilerigitti, sordum neden format attın sitede diyorlardı (buradan değil) bu kodu girin USB ile bağlayın falan filan. Ha birde USB kablo aracılığı ile E250 şarj oluyormuş ama sakın denemeyin bazı programlar cinnet geçirip kendi kendine açılıp kapanma eylemleri gösteriyormuş . Sakın saatlerce takılı bırakmayın Telefonu. Bluetooth alın kurtulun

>cep telefonunuzdan bluetooth menüsüne girin ve bluetooth açın ...

>bilgisayarınızdaki bluetooth programını açın ve bilgisayarınız ile cep telefonunuzu eşitleyin(- port olarak)

>port numarasını da kontrol edip softick ppp programından aynısını işaretleyin

telefondan *#528283978# kodunu girin ve ota type settings menusunden - ota seçin ...

>daha sonra softick ppp programını active(aktif) yapın...

>softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın
kapansın

>bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına bağlantı isteği gelecektir....
kabul edin - port aracılığı ile telefonunuz bilgisayara bağlansın...

>görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu göreceksiniz

>daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı(***.jad)seçin
burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

>bu işlemden sonra telefonda #*5737425# kodunu yazıp açılan menüden bluetooth seçeneğine bir kez tıklayıp - download (seri yükleme)
seçeneği üzerine gelin ama hemen tıklamayın...biraz bekleyin ... 3-4 sn kadarcık ...

>3-4 sn kadar menude bekledikten sonra - download ( seri yükleme ) seçeneğine tıklayın ... uygulamanın yüklendiğini göreceksiniz...

>yükleme işlemi bittikten sonra yüklediğiniz program açılacaktır ...
>ana ekrana geri dönüp (c) ya da (no) tuşuyla telefonda *#52828378# kodunu yazıp ota type settings menüsünden
gprs ota ayarını seçmelisiniz... (ayarları normale döndürmüş oluyoruz)

övünç şenol:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bir teşekkür ne olurrr ............::oke:

• Beğen
Tepkiler: berber_3421, dark king, kocabeller ve 5 diğerleri

semkan

Üye
saol kral benim arkadaşım telefonu aldığından beri yükleyemiyordu çok teşekkürler

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler

asii genç

asii genç

Üye
Vallahi eniştem durmadan benim telofununa oyun at der başımı şişirtmişdi artık kurtuldum bu dertden senin sayende :oke:

TuReCKo

Üye
denedim ama java yukleme sırasında telefon kendiliginden kapanıyo ben mi hata yapıyorum

özlemgül

Üye
ben bilgisayara jar uzantılı oyunlar yukledim tüm dediğinizi yaptıgım halde tel desteklemedi oyunlar açılmadı

kdhack

Üye
gdsgsdgsdfgsdfsaefw

BurakWinchester

Üye
teşekkürler

asiminho

Üye
Ya beyler ben bu #*5737425# kodunu yazıyorum direk PPP-****** download-Tck çıkıyo ****** download ı seçiyom çıkıyo download yerini telefon kapanıp açılıyo hec bişe yokkk

6RapAction9

6RapAction9

Üye
    Konu Sahibi
edsafdsfdsafffffffffffffffffffffffffffffff

jersey

Üye
ya telefon acılıp kapanıo

obir king

Üye
sağol

kralemre28

Üye
olmuyoooooooooo

:nono:olmuyo binkere denedim yok ***** :nono:

bokye51

Üye
aqaqaqaqaqa ben böle telefonun

beyler biri bana yardım etsin [email protected] plss

ffrhtrgn

Üye
mesela ben bluetooth dan e250 ye oyun gönderdim yüklemek için ne yapacağım?

irdim

Üye
saol....................

dj_huso_dj

dj_huso_dj

Üye
Ya beyler ben bu #*5737425# kodunu yazıyorum direk PPP-- download-Tck çıkıyo - download ı seçiyom çıkıyo download yerini telefon kapanıp açılıyo hec bişe yokkk

saçmalama olum ben yaptım gayet çalışıo street fghter,mortal combat 4,fifa 09,sokak futbolu
telefonum e 250 bu arada.
sen anlayamamışsın iyi bak.belki tlfnun şarj ı bitmiştir.:nono:

sheva_emre16

sheva_emre16

Üye
pcdeki bluetooth nasıl acılıyor ?

crasher31

Üye
kardes eline saglık güzel olmus ama bilgisayarda bluetooth yoksa ne yapıcaz

Üst Alt