(samsung e250) mesajları bilgisayara nasıl kaydedebiliriz --- hilmi hoca

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okkesa

Üye
    Konu Sahibi
(samsung e250) mesajları bilgisayara nasıl kaydedebiliriz --- hilmi hoca
değerli arkadaşlar
öncelikle böyle bir site kurarak ve birsürü soruya cevap vererek insanlara güzel bir hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim.
bu siteyle yeni tanıştım ve hemen üye oldum.
benim de bir sorum olacak, yardımlarınızı bekliyorum
mesaj hafızası doldu telefonumun. silmek istemiyorum. bilgisayarıma kaydetmek istiyorum. yeni yer açılması için. uğraştım uğraştım ama bir türlü yapamadım. kartla da olmuyor, bluetothla da olmuyor.
lütfen arkadaşlar çok önemli yardım edebilir misiniz
şimdiden teşekkürler

hilmi hoca

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol kardeş mütişsin

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
samsung e250 data kablosu ile bu sorunu halledebilirsiniz.Eğer PC Suite varsa işiniz daha da kolay olur.Data kablosu sayesinde telefonunuzu bilgisayara bağlarsınız ve mesajlarınızı bilgisayarda saklarsınız.Ayrıca data kablosu sayesinde oyun gibi ekstra seçeneklere de laşabilirsiniz...

mtn_samsung

Üye
bn bunu bilmeme ama msn e girmeyi biliyorum(e250 ) denn
anlatıyorum:

menüden uygulamalara giriyoruz. sonra java dünyasına girip herhangi bi oyuna sçnklr deyinen altta şebeke ayarları var girin APN yerine turkcell-tim yasın oturum kimliğini bos bırakın. sizin işiniz turkcell-tim i yapıp kaydetmek ve msn e girmek... :) ARtık bi rep atarsınız.

golge9

golge9

Üye
ofdoğanoz arkdasımın dedığı gıbı oncelıkle pc ıle baglantı kurabılecgınız bır usb kablosu bulun daha sonra samsung new pc studyo buluop kurun orda esıtleme merkezı var ordan halledersiniz :) eger esıtleme merkezını bılmıyorsanız pc studyo ıle yardım belgelerı var detaylı ordan bakabılırsınız..

bkrgnydn

bkrgnydn

Üye
new pc studio ile samsung e250 nin bicok ozelligi uyusmuyor en iyisi samsung pc studio...

rap_turk_2008

rap_turk_2008

Üye
arkadaslar samsung c260 en isi yaa kamera yok ama onda msajlara ve kişilere neyin varsa istediğine şifre atyosun kimse bakamıyo ben de ole yaptıımm süper tek sorun kamera yok arkilerrrrr :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt