Samsung, daha ucuz modellerinde parmak izi tayacısı ve Samsung Pay’e yer verebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, daha ucuz modellerinde parmak izi tayacısı ve Samsung Pay’e yer verebilir
Teknoloji hızına yetişemeyiz bu gidişle artık parmak izi bile standart hale gelecek :ehe


Samsung, 2016’da bir çok akıllı telefon modelinde parmak izi tarayıcısı kullanabilir…


Samsung, teknoloji dünyasında sunduğu özellikle de mobil cihazları ile ön plana çıkan bir firma ve akıllı telefon pazarında satış rakamları ile lider durumda. Güney Kore devi firma, bu sene bir çok yeni model sunarken, özellikle Galaxy S6 amiral gemisi ve Galaxy S6 edge / edge+, Galaxy Note 5 modelleri ile büyük ses getirdi.



Baktığımızda firma farklı teknolojileri de geliştirmeye devam ederken, bu sene içerisinde sunulan yeniliklerden bir tanesi de Samsung Pay adındaki mobil ödeme sistemi oldu. Apple’ın kendi mobil ödeme sistemini 2014 Eylül ayında sunmasının ardından Samsung’un cevabı gecikmemiş ve Samsung Pay Mart ayında duyurulmuştu.

Samsung Pay şu anda sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore’de faaliyete geçmiş ve Galaxy S6, Galaxy S6 edge / edge+, Galaxy Note 5 kullanıcıları bu ödeme sistemini kullanabiliyor.

Ancak Güney Kore üzerinden gelen yeni bazı bilgilere göre Samsung, mobil ödeme sistemini daha düşük fiyat etiketi içeren cihazlarında da kullanıma sunmak istiyor. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da yakında firmanın orta seviye modelleri ile de pazarda yer alabilir.

Baktığımızda özellikle 2015 ile birlikte Çinli firmaların bu yönde baskısı göze çarpıyor. Çinli firmalar giriş ve orta seviyede bile artık parmak izi tarayıcısına cihazlarında yer vermeye başladılar ve bu da diğer ülkelerdeki üreticilerin de bu yönde planlar yapmasına neden oluyor.

Henüz düşük seviye parmak izi tarayıcı içeren Samsung modellerinin ne zaman sunulacağına dair bilgi ise şu an için bulunmamakta.

Samsung, daha ucuz modellerinde parmak izi tayacısı ve Samsung Pay’e yer verebilir - MaxiCep
 


Üst Alt