Samsung D880 mesaj tonu?

Sponsorlu Bağlantılar

qxxqxxq

Üye
    Konu Sahibi
Samsung D880 mesaj tonu?
Arkadaşlar ben yıllardır nokia kullanıcısıydım. Çift sim kart özelliğinden dolayı samsung d880 e geçiş yaptım, telefondan memnunum ama mesaj tonuna mp3 şarkılarından birini koyamıyor muyuz? bunun bi yolu yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: okacha1988 ve Zafer Arslan

neslein

neslein

Üye
yardımcı olmak isterdim ama üzgünüm sadece nokıa kullandım bugune kadar

yasar2406

Üye
bnde nokia kullandım

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bildigim kadarıyla koyamıyorsun.o kadar önemli bir ayrıntı degil ama.boşver gitsin

mtmmet

Üye
arkadaşım bende d8880 kulanıyorum

hafıza kartını pc ye takıp istediğin müziği sound bölümne at olay bu kadar basit bilmeyenler yanıltmasın

xkadir61

xkadir61

Üye
digital sesler klasörüne taşı mp3 dosyalarını ve tele bir raset at.

schumici

schumici

Üye
eğer d880 symbian işletim sistemini kullanıyosa olması lazım ki yanlış bilmiyosam bu modelinde yok o zaman malesef yapabilcek bişey yok samsunglarda sadece standart melodileri kullanabilirsin mesaj sesi için

karahanliist

Üye
İstediğin mp3 şarkısını koyabilirsin.. Yeterki telefonunda olsun...

Arkadaşım bende d880 var ben istediğim mp3 melodi yapabiliyorum..yapman gereken tek şey varsa memory kartına bilgisayardan şarkı at.. sonrasınıda anlatayım..
O şarkıyı bir kere çal sonra çık herşeyden
Sonra sırası ile müzükler- seçenekler -ayarla ordan da görecen zaten bu seçili olan karşıyı melodi yapıyorsun....
Gerçekten arkadaşlar konu hakkında bilgisi olmayan cevaplamasın...
Bende D8880 de msn ye girme sorunu yaşıyorum... okonuda hakkında bilgisi olan ve bana yardım edebilcek biri varsa bekliyorum.. Teşekkürler

gurkriz

Üye
Bence soruyu anlamayan da cvp vermesin. Mesaj sesi soruluyor orda. Ayrıca hafıza kartına attım mp3 ama olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

Msn için de mig33 indirin.

gurkanoguz

Üye
Arkadaşlar ben yıllardır nokia kullanıcısıydım. Çift sim kart özelliğinden dolayı samsung d880 e geçiş yaptım, telefondan memnunum ama mesaj tonuna mp3 şarkılarından birini koyamıyor muyuz? bunun bi yolu yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

SIRF BU KONUYU GÖRÜNCE ÜYE OLDUM sebebi herkesin bu telefondaki ayarları bilememesi her ağızdan bir kelime çıkıyor ama doğru kelime çıkmıyor bilmiyorsan hiç yazma sadece bileni bekle sende öğren bu mantıklı bir açıklama galiba ama sakın kimse üstüne alınmasın benimde forumum var ve yönetimci olarak yanımdaki herkese bildiğin konu hakkında yorum yap bilmiyorsan yapma yanlış bilgi sorunların tehtitkarlığıdır diye düşünüyorum neyse konuya dönelim..samsung d880 en kaliteli telefonlar sıralamasında bana göre birinci sırada şu anda ama kullanımındaki menülerdeki farklılık açısından zor bir telefond880 telefona mesaj tonu olarak mp3 atanabilir.. nasılmı iyi oku harfiyen yazdıklarımı tetkik etmenü . ayarlar. telefon ayarları.telefon profileri.normal işaretli olacak.normalin üzerindeyken seçenekler e bas düzenleye bas mesaj zarfı olan seçeneğin üzerine sağ sol tuşuyla gel mesaj uyarı tonu üzerine gel ok bas müzik bölümüne tıkla telefonundaki mp3 müziklerden hangisini istersen seçenekler e bas .seç de bu kadar alın size mp3 mesaj tonu kolay gelsinn...:D oluyormuş değilmi... ne zaman sıkışırsanız önce konu açın sonra bana pm yoluyla konunun yerinin linkini verin bu telefon hakkında ne varsa size yardımda bulunacam kolay gelleeee...

hakoo35

Üye
SIRF BU KONUYU GÖRÜNCE ÜYE OLDUM sebebi herkesin bu telefondaki ayarları bilememesi her ağızdan bir kelime çıkıyor ama doğru kelime çıkmıyor bilmiyorsan hiç yazma sadece bileni bekle sende öğren bu mantıklı bir açıklama galiba ama sakın kimse üstüne alınmasın benimde forumum var ve yönetimci olarak yanımdaki herkese bildiğin konu hakkında yorum yap bilmiyorsan yapma yanlış bilgi sorunların tehtitkarlığıdır diye düşünüyorum neyse konuya dönelim..samsung d880 en kaliteli telefonlar sıralamasında bana göre birinci sırada şu anda ama kullanımındaki menülerdeki farklılık açısından zor bir telefond880 telefona mesaj tonu olarak mp3 atanabilir.. nasılmı iyi oku harfiyen yazdıklarımı tetkik etmenü . ayarlar. telefon ayarları.telefon profileri.normal işaretli olacak.normalin üzerindeyken seçenekler e bas düzenleye bas mesaj zarfı olan seçeneğin üzerine sağ sol tuşuyla gel mesaj uyarı tonu üzerine gel ok bas müzik bölümüne tıkla telefonundaki mp3 müziklerden hangisini istersen seçenekler e bas .seç de bu kadar alın size mp3 mesaj tonu kolay gelsinn...:D oluyormuş değilmi... ne zaman sıkışırsanız önce konu açın sonra bana pm yoluyla konunun yerinin linkini verin bu telefon hakkında ne varsa size yardımda bulunacam kolay gelleeee...

gurkanoguz vallahi bende sırf sana teşekkür etmek için üye oldum dostum ağzına sağlık ne güzel yorum yapmışsın. bende bu telefona 10/09/2008 de sahip oldum anlayacağın soracağım bir şeyler olabilir ileride. teşekkürler...

drebced

drebced

Üye
valla bende d880 kullanıyorum anlattığınız gibi olmuyo çünkü mesaj uyarı tonuna girdiğiniz zaman sadece mesaj 1,2,3,4 var müzik diye bi kısım yok :( acaba sizdeki telefonların program versiyonu mu farklı yoksa benmi bulamıyorum

candostu77

candostu77

Üye
d880 lerde mesaj sesi mp3 olmuyor boşuna uğraşmayın zaten samsung telefonlarının hemen hemen hiç birinde mesaj sesi mp3 olmuyor

bluemoon87

Üye
Arkadaşlar bende 2 iki tane samsung d 880 var bir tanesinde mesaj sesini mp3 yapabiliriyorum. diğerinde ise öyle bir menü dahi yok. sorunda versiyonda konuyu samsungla görüşün. o kadar para sayıyoruz telefona

izmank

Üye
selam;
D880'de 2. hatta ses problemi sıkıntı yaratıyor. Bu forumda da verilen ayarları yapınca da karşı tarafta ses yankılanıyormuş. Bir de 2.hatta hat sürekli kopuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

hap_shuu

Üye
arkadas sende bişey bilmiyorsun sallmışşsın :ehe mesaj tonu mp3 olmuyor samsung d880 de

cetinayhan17

Üye
--

Son düzenleme:
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Müzüği o klosöre taşı.

Smsnq_U600

Üye
d880 lerde mesaj sesi mp3 olmuyor boşuna uğraşmayın zaten samsung telefonlarının hemen hemen hiç birinde mesaj sesi mp3 olmuyor
olmuor diil arkadaşlar istediğiniz mp3ü telefon hafızasına kopyalayın msj sesi ayarlarını açın orda msj tonu 1 yazan yeri seçin oraya gelince müzik yazana girin telefon hafızasını gösterecektir. (u600 için ama sizin modelliernizde de olabilir diye paylaştım.)

ayurtkok

Üye
aynı telefonu bende kullanıyorum. mesaj sesini mp3 olarak istediğin melodi yapabiliyosun.

öncelikle melodi yapmak istediğin mp3'ü MENÜ/DOSYALARIM/MÜZİK kısmına atıyosun ...
sonrasında ise MENÜ/AYARLAR/TELEFON AYARLARI/TELEFON PROFİLLERİ/KULLANDIĞIN PROFİLE GİRİP MESAJ MELODİLERİYLE İLGİLİ OLAN KISMA GELİYOSUN.MESAJ UYARI KISMINDAN MÜZİK SEÇENEĞİNİ SEÇTİĞİNDE İSTEDİĞİN MELODİ KARSINA GELECEK.

Üst Alt