SIRF BU KONUYU GÖRÜNCE ÜYE OLDUM sebebi herkesin bu telefondaki ayarları bilememesi her ağızdan bir kelime çıkıyor ama doğru kelime çıkmıyor bilmiyorsan hiç yazma sadece bileni bekle sende öğren bu mantıklı bir açıklama galiba ama sakın kimse üstüne alınmasın benimde forumum var ve yönetimci olarak yanımdaki herkese bildiğin konu hakkında yorum yap bilmiyorsan yapma yanlış bilgi sorunların tehtitkarlığıdır diye düşünüyorum neyse konuya dönelim..samsung d880 en kaliteli telefonlar sıralamasında bana göre birinci sırada şu anda ama kullanımındaki menülerdeki farklılık açısından zor bir telefond880 telefona mesaj tonu olarak mp3 atanabilir.. nasılmı iyi oku harfiyen yazdıklarımı tetkik etmenü . ayarlar. telefon ayarları.telefon profileri.normal işaretli olacak.normalin üzerindeyken seçenekler e bas düzenleye bas mesaj zarfı olan seçeneğin üzerine sağ sol tuşuyla gel mesaj uyarı tonu üzerine gel ok bas müzik bölümüne tıkla telefonundaki mp3 müziklerden hangisini istersen seçenekler e bas .seç de bu kadar alın size mp3 mesaj tonu kolay gelsinn...

oluyormuş değilmi... ne zaman sıkışırsanız önce konu açın sonra bana pm yoluyla konunun yerinin linkini verin bu telefon hakkında ne varsa size yardımda bulunacam kolay gelleeee...