Samsung Corby'de Sms Sorunu yaşayanlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

sametx

sametx

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby'de Sms Sorunu yaşayanlar ?
arkadaşlar öncelikler merhaba

samsung corby i ilk çıktığında almıştım yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve telefondaki tek sıkıntım daha önce gelen mesajların kopyasının abartısız olarak 15-20 kez geldiğini söyleyebilirm..

bu sorunu nasıl cözebilirim , şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum...

--------------- Ekleme ---------------

+++++++++++++++

sadece-rock

sadece-rock

Üye
ya bende de de oluyor o telefonu alalı bir haftaolmadı her gün geliyor aynı mesaj en az 6 kere avea 9333 den bir mesaj 17 kere geldi geçen gün...

halukccc

halukccc

Üye
allah sabır versin size :D

Pff.d

Üye
O telefondan kaynakmıyordur.Operatörü değiştir.Ben Turkcellim ve gayet normal.

sadece-rock

sadece-rock

Üye
avea 500 de 4 ü tuşlayınca sms ayarları var onları yaptım yarım saattir mesaj tekrarı olmadı

Çaçaron-Osi

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Ben Corby'nin msj sorununu araştırırken üye oldum en iç açıcı bilgiler burda yazıyodu.Ortada bi sorun olduğu belli ama tam olarak kimse çözüm vermemiş bu msjların tekrar tekrar gelmesi hakkında daha geniş bilgisi olan var mı ?

Bilgi verebilecek olan yok mu ?

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
aynı sorun bendede var bende Avea kullanıyorum arkadaşlar ve Hala bulamadım 2 ay oldu teli alalı avea samsung uyumsuz filan diyor ama

Bu Sorunu Çözebilen Yok sanırım .. Aveada Çözemedi 1 aydır uğraşıyorum hattımı edğiştiricem sanırım yada avea 128 kb filan alıcam Telefona Turkcell Takıyorum normale dönüyor :S :S

Ange..

Üye
Aynı sorun bende de var arkadaşlar çıldırmak üzereyim hala mesaj geliyor.. Yokmudur bunun bi çaresi? :/

ozkanak

ozkanak

Üye
ben avea kullanıyom kartımda çok eski aycell yani :D bole bi sorun yok bende ama konusurken ahize hoparloru cızırtı yapıyo arada bir tek sorunum bu araştırdım corby lerde genelde olan bir sorundur acaba sizdede oluyomu corby kıllanıcıları *#0*# kodunu girerek melody test diyerek ahize hoparloru test edilebiliyor

muscler

muscler

Üye
Arkadaşlar bunun çözümünü biliyorum sadece avea için geçerli değil internette bakındım bu problem yabancılardada var çözümü bazı arkadaşlar için sorun olabilir yani ama işe yarıyor ben denedim ilk önce mesajlar>ayarlar>metin mesajı>gönderme seçenekleri orda altta Bir kopyasını sakla diyor onu açık bırakmıcaksınız yani gönderilen kutunuz olmıcak ama mesajlarda abartısız gelmicek şimdilik tek çözüm böyle bende çıldırmıştım ama işe yaradı yani size kalmış.

FeLiS_LeO

FeLiS_LeO

Üye
arkadaşlar hattınız ne olursa olsun vodefone hattından aldığınız mesajlar sürekli dönüp size gelir o gün hiç durmaz ilk aldığımda banada olmuştu telaşa gerek yok bi süre sonra o sorun gider tabiki vodefone kullanıcıları size msj atmazsa :)

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
bence büyük bir sorun bu bendede devam ediyor halâ :) pes ettim

suleyman134

suleyman134

Üye
ya en iyisi samsung müşteri hizmetlerini aramak

tce

Üye
sanırım telefon kaynaklı benim telefonumda da oluyor :/

dartheagle

Üye
ya arkadaşlar benim ayrı bir sorunum var telefonu daha yeni aldım da gelen smsleri kaydedilecek yeri nerden seçeceğimizi bulamadım. Mesajları sim karta değil hafıza kartının veya telefonun içine kaydetmek istiyorum. Sim kartta çünkü 30 tane kaydedebiliyor anca ve bu büyük bir sorun benim için lütfen yardım eder misiniz ?

suleyman134

suleyman134

Üye
Ayarlardan Hafıza ayarlarına gir ordan oluyodu

erosbosa

Üye
selam beyler öncelikle sorununuz telefondan değil buna eminim çünkü ben 4 aydır kullanıyorum ve önce türkcell di sonra vodafone geçtim ve asla böle bi sorun çıkmadı

isom391

Üye
bnde yasıoyorum ne yapmaılıyz arkdaslar lutden söyleyin ama sım kart dolunca telefon hafızasına gecınce hiçbir şey olmuyor xd

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:naughty:

sulenurr

Üye
9333 den enaz 20 msj geldi aveayı aradım durdu ama arkadaşlarımın attığı mesajlar durmadan 8-10 kere geliyor çıldırmak üzereyim :off:

Üst Alt