Samsung Corby Wifi ve widget sorunu??

Sponsorlu Bağlantılar

calculus07

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby Wifi ve widget sorunu??
arkadaşlar telefonumu bugun aldım .ana ekranda widgeti kaldırmak istiyorum fakat bulamadım.birde wifi dan nete giremedeim bağlandm modem koduni falan girdim fakat bağlanmıyo nete ayarları nasıl olcak yardım lütfen:vur

resimde gösterdim

--------------- Ekleme ---------------

yardım lütfen arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

bir kişi yazsın bari ya

muhodo

muhodo

Üye
net ayarını oynama şifreyi gir yeter

hero7

Üye
samsun 5233 ile wifi baglantısı yapımıyorum dsn hatası veriyor bilen varsa anlatırsa sevinirim

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
widget menüsünün en üstündeki simgeye dokun açılan yerden istemediğin widget ın yanındaki işareti kaldır kaydet tamam dır wireless ile bağlanırken de sadece şifreyi yazman yeterli

scofıeld

Üye
ekranın solunda bulunan oka dokunup widgeti oraya sürüklemen yeterli .yalnız wifide bende sorun yaşıyorum vodafonedan aveaya geçtiim şifreyi yazıyorum wifi açılıyor fakat internete bağlanırken dns başarısız veya hizmete erişilemiyor diyor daha çözemedim bende sorunu eğer bilen varsada anlatırsa hayra geçer..

batuhanaydn

Üye
Efendim ilk öncelikle Yukarıda Widget Butonuna tıklıyorsunuz sonra widget'in üzerine gelip basılı tutuyorsunuz ve seçili hale geliyor sonra sürükleyip aşağıya alabilirsiniz. Hayırlı akşamlar.

lalikuki

lalikuki

Üye
Benimde sorunum var daha yeni aldığım coby 2 GT-S3850 telefonunda Wİ Fİ giremiyorum ap yanıt vermiyor hatası alıyorum neden girmiyo anlamıyom lütfen bana gerçek çözümü söyleyin nolur...!:vur Deliricem hergün aynı hatayı alıyorum yokmu bana yardım edecek bir allahın kulu

lalikuki

lalikuki

Üye
BİR ŞEY DİYECEM 5 ÖNCE TELEFON ALDIM CORBY 2 AMA Wİ Fİ BAĞLANAMIYOM İNTERNETTE BÜTÜN KODLARI GİRDİM AMA AP YANIT VERMİYOR DİYOR KAFAYI YİYEM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM AMA BİRŞEY YOK DEDİLER BUNUN İÇİN NAPMAN GEREK ARKADAŞLAR ALAH RIZASI İÇİN BİLEN VARSA SÖYLESİN ÇILDIRICAM:vur

lalikuki

lalikuki

Üye
arkadaşlar nolur kafayı yiyecem söyleyin yaaa

sibel1234567890

Üye
youtbdan video açıyorum fakat erişim bağlantısı yok diyor napabilirim

Üst Alt