Samsung Corby S3653w widget

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkasoft

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby S3653w widget
merhabalar arkadaşlar ben samsung corby s3653w kod adlı :D telefondan almayı düşünüyorum fakat bu yıl yatılı okulda okuyacağım için beni telefondan ki widgetler kesmiyor :) şimdi sizlere ahiret sorularımı sormaya başlıyorum :)

1. samsung corby'ye widget yüklemek için bilgisayardan birtakım işlemler mi yapmak lazım yoksa telefonda öyle bi özellik varmı yani samsung widget sitesi filan
2. s3653w'ye uyumlu uygulama bulabileceğim siteler varmıdır
3. çin malı java ile çalışacan çakma iphonelerdeki uygulamaları corbye yükleyebilirmiyim eğer yükliyebilirsem nerden bulabilirim.
4. bolt browserle yada opera miniyle facebook yada youtube gibi sitelerden video izleyebilirmiyim.

arkadaşlar kusura bakmayın harbi harbi ahiret sorusu oldu bu 4 soru :) ama işte yurtta kalacağım için önemli bunlar çünki 1 hafta boyunca okulda kalacam :)
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

gora"

gora"

Üye
kardeşim o telefon için widget yok ayrıca opera miniyi kullanarak facebook ve youtube'dan video izleyemezsin izleyebilmek için videoyu indirmen gerekir.

guljcan

guljcan

Üye
bende samsung corby pro var. bolt browser ile facebooktanda youtubedende video izleyebiliyorum. Hatta kendi tarayıcısından da youtubeden tam ekran video izleyebiliyorum(indirmeden). video izleyebilmek için Menü >Ayarlar >Uygulama Ayarları >Medya Oynatıcı >VOD Ayarları buradan kullanacağın internet profilini seçmelisin.(wifiyi kullanmanı öneririm) opera miniden indirmeden video izleyemezsin.
jar uzantılı uygulamaları (yani java) ve oyunları yükleyebilirsin. Ben çin malı telefonlarında olan bir kaç uygulama ve oyun yüklemiştim. ama uygulamaların ve oyunların çözünürlükleri 240x320 olanları yüklemelisin.
widgetlere gelince onlarda forumda var nasıl yükleyebileceğinide anlatmış arkadaşlar. Direk telefona atarak yüklüyorsun bilgisayarda bir işlem yapmana gerek yok widgetler için.ayrıca bilmem senin telefonunda var mı benim telefonumda widgetlerin bulunduğu çubukta başka widget indirmek içinde ayrıca yapılmış bir widget var. en üstte tıklayarak widgetleri düzenleyebilirsin.samsungun sitesindende yükleniyor widget.

gora"

gora"

Üye
kardeşim her yerde wireless yok işte

tarık.ozil

Üye
dostum bnm telefonda ole indireblirsin herşey
ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...